Cookie- og Privatlivspolitik
Ringenes Herre-locations spottet i virkeligheden

Ringenes Herre-locations spottet i virkeligheden

Se billederne fra Middle-earth

Stem op!
34
Stem ned!
0
(reset)

Blogindlægget er skrevet af Niki Topgaard.

Mit navn er Niki, og jeg er kæmpe filmentusiast. Jeg dyrker min passion for film på meget alternativ måde. Jeg, og min kæreste Line, som ligeledes er filmentusiast, rejser verden rundt for at finde stederne, hvor store Hollywood-film er blevet optaget.

Udover at rejse til de mange locations, laver vi desuden også dokumentarfilm ud af rejserne, som vi lægger på Youtube. Vi har dækket film som Star Wars, Harry Potter, Inception, og vores seneste tur gik til New Zealand for at finde stederne, hvor Ringenes Herre blev optaget.

Vores rejse varede lidt over tre uger, hvor vi kørte det storslåede land rundt og fandt alle optagestederne. Vores dokumentarfilm ligger nu endelig færdigklippet på Youtube efter syv måneder, og videoen varer 75 minutter.

Hvis man er Ringenes Herre-fan, vil jeg absolut anbefale af se vores video. Den er grundig detaljeret med, hvordan og hvor filmene er optaget, og vi sammenligner scener fra filmene med millimeters nøjagtighed, hvordan det ser ud i filmen, og hvordan det ser ud nu.

Vi brugte alene en måned på at researche og forberede vores rejse, inden vi tog til New Zealand, og vi fik endda hjælp af Peter Jacksons personlige sekretær til at finde nogle af stederne, vi ledte efter.

Nedenfor ser du en række af de locations, vi besøgte, og nederst kan videoen ses i sin fulde længde.

Ringenes Herre/Niki Topgaard

Ringenes Herre/Niki Topgaard

Ringenes Herre/Niki Topgaard

Ringenes Herre/Niki Topgaard

Ringenes Herre/Niki Topgaard

Ringenes Herre/Niki Topgaard

Ringenes Herre/Niki Topgaard

Ringenes Herre/Niki Topgaard

Ringenes Herre/Niki Topgaard

Ringenes Herre/Niki Topgaard

Ringenes Herre/Niki TopgaardVil du også skrive blogindlæg for kino.dk? Skriv til daniel@kino.dk og hør nærmere.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maggie Smith

STOR RESPEKT! Har lige set din HP video. Hvor er I fremragende!

Hannibal

Er du gal hvor ser det her spændende ud!! Vil glæde mig til at se videoen i morgen!

Anders

Ringenes Herre trilogien, som er det ubetinget største, jeg har oplevet inde for film, byder bl.a. på nogle af de mest storslåede naturbilleder, og som virkelig tager pusten fra én - de landskaber har jeg altid gerne selv ville opleve.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.