Cookie- og Privatlivspolitik
Wes Anderson-kortfilm gør dig glad i låget

Wes Anderson-kortfilm gør dig glad i låget

Kom i julestemning på 4 minutter

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Den amerikanske filmskaber Wes Anderson har en særegen stil, som han ynder at lægge ned over samtlige af sine film. Senest har instruktøren kastet sig over kortfilmen 'Come Together', hvor en umiddelbart temmelig ulidenskabelig togkonduktør kalder passagererne til sig.

Filmens payoff er ventetiden værd, for man kan ikke undgå at blive lidt glad i låget, når man ser, hvad det hele ender med.

Kortfilmen er i virkeligheden en reklame for H&M's seneste tøjkollektion, men formålet er nærmere at skabe god stemning omkring brandet end at udbasunere: "KØB DENNE BLUSE TIL 79 KR!" Og her må man sige, at både den svenske beklædningsgigant og den amerikanske filminstruktør lykkes med projektet.

Alt er i det hele taget, som man ville forvente fra en Wes Anderson-kortfilm. Panorerende kameraer, perfekt opstillede vignetter og medvirken fra en af instruktørens regulars, Adrien Brody, i hovedrollen. Blot tilført H&M-logo.

'Come Together' er blot seneste eksempel på filmskabere og kendte skuespillere, der udvisker grænserne mellem kunst og reklame.

District 9-instruktøren Neill Blomkamp stod bag en fejende flot bilreklame for BMW, og danske Mads Mikkelsen medvirkede i en konkurrerende kortfilm for Ford. Dem har vi skrevet meget mere om tidligere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Niclas Dalby

Wes Anderson er i mine øjne én af de bedste nulevende instruktører, jeg elsker alle hans film og hele hans stil syder igennem denne kortfilm; Meget imponerende.

anna-marie

HM har SÅ meget godt at byde på - Også tøj

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter