Cookie- og Privatlivspolitik
Robert De Niro vil slå Trump i ansigtet

Robert De Niro vil slå Trump i ansigtet

Video skaber kontroverser i Hollywood

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Den Oscar-vindende skuespiller Robert De Niro har udsendt en valgvideo, hvor han i én lang strøm af eder fordømmer præsidentkandidaten Donald Trump.

De Niro kalder bl.a. Trump for et fjols og nævner, at han har lyst til at slå ham i ansigtet.

Videoen skulle egentlig have været en del af den demokratiske kampagne #VoteYourFuture, hvor forskellige kendisser opfordrer til at stemme. Men det meget personlige angreb har gjort, at klippet ikke kunne indgå i den endelige kampagne. Alligevel har producenterne valgt at udsende den online for sig selv.

Bemærkningen har fået en af De Niros kolleger til tasterne. Jon Voight, far til Angelina Jolie, græmmer sig på Twitter over udtalelserne og i særdeleshed de skældsord, som De Niro bruger. Voight roser til gengæld Trump for at have kæmpet hårdt det sidste år med at få et godt budskab igennem til den amerikanske befolkning. 

Robert De Niro er dog ikke den eneste Hollywood-skuespiller, der har et horn i siden på Trump. For nogle uger siden blev en kampagnevideo udsendt, hvor bl.a. Robert Downey Jr., Scarlett Johansson og Mark Ruffalo revser rigmanden.

I nat var Trump i duel med den demokratiske præsidentkandidat, Hillary Clinton, og man fornemmede den hadske stemning mellem de to. Hollywood afspejler den barske valgkamp, og når en så kontroversiel kandidat som Trump stiller op, er det ikke underligt, at de mest politisk engagerede filmfolk giver deres mening til kende.

Det amerikanske valg finder sted den 8. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mark Lyng Plym Källstrøm

Ingen forstår Trump. Sø jeg er da fuldstændig enig

Line FS

Godt at kendte mennesker står frem og kæmper imod, når det handler om noget så vigtigt. Det kan forhåbentlig inspirere amerikanerne.

Lord

En venstreorienteret skuespiller

Jeg er dybt chokeret

Camillauser/138272

-at skuespillere kan andet og mere end at fremsige indstuderede replikker <3

Per

Hold nu din gamle kæft, De Niro

Marianne

Kunne vi ikke blive fri for, at den valgkampagne breder sig væk fra den almindelige mediedækning.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter