Cookie- og Privatlivspolitik
3 musikvideoer til kommende film

3 musikvideoer til kommende film

Suicide Squad, Trolls og Ghostbusters

Stem op!
361
Stem ned!
0
(reset)

Mange store Hollywood-film har en særlig temasang lavet af kendt kunstner. De fleste kan eksempelvis synge med på Ray Jay Parkers ’Ghosbusters’, og Pharrell Williams' ’Happy’. Men der er stor forskel på, hvor meget af filmens materiale sangenes musikvideoer indeholder.

Vi har kigget nærmere på tre musikvideoer fra kommende film, der alle har en forskellig tilgang til de tilknyttede film.

Der er lige landet en ny musikvideo fra Suicide Squad-soundtracket, hvor hele fem forskellige kunstnere har arbejdet sammen om sangen ’Sucker for Pain’. Musikvideoen, der også indeholder nye klip fra filmen, integrerer musikerne i det dystre univers som var de en del af holdet.

Justin Timberlakes sommerhit ’Can’t Stop the Feeling’, der hører sammen med animationsfilmen Trolls, har en anderledes tilgang. Der er ikke blevet brugt klip fra filmen, men de små trolde figurerer kort på en masse tv-skærme i baggrunden af en danser.


I den lidt mere alternative ende findes et japansk cover af det kendte Ghostbusters-tema, der er blevet lavet i forbindelse med lanceringen af genfortolkningen i Japan. Hvis du altid har tænkt over, hvordan sangen ville lyde på japansk, har du svaret her. Det er sjovt og lidt underligt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter