/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Timberlake og Kendrick overrasker i Cannes

Timberlake og Kendrick overrasker i Cannes

Høje hvin og klapsalver under smugkigget på Trolls

Stem op!
181
Stem ned!
0
(reset)

CANNES. Cannes Festivalen er ikke kun lig med højkulturelle kunstfilm og fine franske fornemmelser. Mainstream Hollywood, og sågar animationsfilm, sniger sig også ind i programmet mellem de smalle arthousefilm.

Faktisk har festivalen betydet meget for animationsfilmen, der, særligt inden for de senere år, har vundet både større kunstnerisk anerkendelse og publikumsterræn via denne sydfranske platform.

En af de hidtil største animationssucceser i Cannes-regi må siges at være sidste år, da mange auteur-connaiseurs fik café au lait’en galt i halsen over den opfindsomme Disney/Pixar-produktion, Inderst Inde, der ganske uventet storhittede.

I år forsøgte filmselskabet DreamWorks Animation at imponere det kræsne publikum med et eksklusivt smugkig på animationsfilmen Trolls, der er inspireret af de danske (!) Dam Trolde med det karakteristiske farverige hår.

Charmeoffensiven bestod af en introduktion ved instruktørerne Mike Mitchell og Walt Dohrn (som arbejdede sammen på Shrek den lykkelige) og en række aldeles lovende klip fra filmen.

Det absolutte højdepunkt var dog, efter hvinene og de spontane kærlighedserklæringer fra publikum at dømme, da filmens stjerner, Anna Kendrick og Justin Timberlake, pludseligt entrerede scenen og optrådte med et nummer fra filmen.

Kendrick lægger stemme til den gæve og krammeglade trold, Poppy, mens Timberlake inkarnerer gnavpotten Branch. Sammen begiver de sig ud på en farefuld færd for at redde deres venner, der er blevet taget til fange af de onde Bergens, hvis eneste glæde i livet er at fortære små farverige trolde.

Timberlake er også filmens executive music producer, hvilket afspejler sig i Trolls’ betydelige musikalske dimension, der kan beskrives som et kludetæppe af originale hits og nyklassikere som fx Gorillaz’ ’Clint Eastwood’.

Rollelisten afslører også det store fokus på musikken med navne som Gwen Stefani og Icona Pop. Vi får dog også fornøjelsen af at høre blandt andre Zooey Deschanel, James Corden, John Cleese og Russell Brand lægge stemme til filmens karakterer.

Udover et mangfoldigt soundtrack kan man med 'Trolls' forvente en nok mere konventionel fortælling end ’Inderst Inde’ men til gengæld et farverigt og fantasifuldt univers befolket af charmerende figurer, der gør selv en troldeallergisk franchiseforskrækket filmskribent varm om hjertet.

Trolls får dansk premiere den 13. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter