Cookie- og Privatlivspolitik
Se Clooney og Roberts synge karaoke

Se Clooney og Roberts synge karaoke

Også med Gwen Stefani

Stem op!
182
Stem ned!
0
(reset)

Komikeren og talkshowværten James Cordon har et koncept, hvor han kører bil sammen med en musiker og synger karaoke for fuld udblæsning. Senest er det gået ud over Gwen Stefani, og alt starter da også som normalt med, at de to fremfører sangerindens hits 'Don't Speak' og 'Sweet Escape'.

Men ca. 6 minutter inde i klippet sker der noget uventet, da både George Clooney og senere Julia Roberts træder ind på bagsæderne. Nogen speciel grund? Næ, bare fordi Cordon er populær blandt Hollywood-stjernerne. Det hele ender i musikalsk sing-along, som man kun kan blive i godt humør af.

God fredag!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.