Cookie- og Privatlivspolitik
Besynderlige titler på filmmarkedet

Besynderlige titler på filmmarkedet

En labyrint af kuriositeter

Stem op!
91
Stem ned!
0
(reset)

CANNES. Kældre i film er ofte symbolske rum, der repræsenterer sindets hemmelige afkroge.

Kælderetagen i festivalpalæet, hvor filmmarkedet er placeret, er også et sådant sted, hvor hemmeligheder og mærkelige fantasier ulmer – en slags Cannes Festivalens underbevidsthed kunne man sige.

Den på overfladen pæne og kultiverede festival viser sig nemlig fra en lidt anden side, hvis man bevæger sig ned i det labyrintiske dyb, hvor man kan gå på opdagelse mellem realiseringerne af kreative filmskaberes besynderlige idéer.

Her findes film fra hele verden, der ikke egner sig til det officielle program, men som salgsagenterne forsøger at prakke på potentielle købere.

Om nogle af filmene kan man tænke, at de måske skulle have være forblevet uforløste fantasier. Vi har taget et kig på nogle af de mest kuriøse af slagsen.

Karate Kill

’Karate Kill’ (ej at forveksle med Karate Kid) af den japanske instruktør, Mitsutake Kurando, er en actionbasker om en karatemester, der leder efter sin forsvundne søster i Los Angeles. Taglinen lyder: ”Whoever stands in his way of finding her will face the wrath of a lethal KARATE KILL!”

Hentai Kamen 2

’Hentai Kamen 2: The Abnormal Crisis’ er titlen på Yuichi Fukudas alternative superheltefilm. Som plakaten antyder, har vi at gøre med en actionhelt, der bruger et par hvide bomuldstrusser som maskering. Filmen er faktisk en to’er, hvilket indikerer, at den første film har haft en vis succes. Det kan man jo så tænke lidt over.

The Legend of the Cane

Man kan tilsyneladende godt lave en hel spillefilm om en stok. Albanske Xhoslin Rama har en film under udvikling med den forunderlige titel ’The Legend of the Cane’.

The Perfect Victim 

Plakaten til den thailandske gyser, ’The Perfect Victim’, har også en genstand som centralt motiv, men her er det en væltet kørestol. I filmen er der dømt dobbelt op på seriemordere, når en dræberisk ung sygeplejerske får et job hos et ældre par, som tilfældigvis også ynder at slå ihjel. En sprængfarlig cocktail.

Kanpai Senshi After V

Vi runder af med tv-serieformatet ’Kanpai Senshi After V’, som kan oversættes til noget i retning af ’skålende krigere efter kl. fem’, og som er en art Power Rangers-inspireret sag om nogle drikfældige karaoke-syngende helte.

Skål for kælderen i Cannes.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tommy

Ja, det er da en "Must see" :P

Niclas Dalby

"Power Rangers-inspireret sag om nogle drikfældige karaoke-syngende helte."

Mit liv bliver komplet, hvis denne film finder vej til en blu-ray udgivelse.

Morten

Ja, det kan kun blive storslået.
Jeg ha lidt svært ved at stoppe mit små fnisen....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter