Cookie- og Privatlivspolitik
Side om side: Star Wars

Side om side: Star Wars

Video sammenligner Episode IV og VII

Stem op!
148
Stem ned!
0
(reset)

Generel begejstring og et svimlende billetsalg til trods var der flere fans, der ikke brød sig om de stærke paralleller mellem The Force Awakens og den oprindelige Star Wars-film, A New Hope.

Nu har Vimeo-brugeren Zachary Antell sammenlignet scener fra de to værker i kronologisk rækkefølge, der beviser en gang for alle, at J.J. Abrams skylder George Lucas en hel del.

Den næste Star Wars-film, Rogue One, udkommer allerede til december i år, mens det næste officielle kapitel i sagaen får premiere den 14. december 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wolverine

Som jeg sagde i VII's kommentarfelt... Samme plot som Episode 4

Kim

Det kan da være fuldstændig ligegyldigt om der er stærke paralleller til A New Hope, så længe filmen bare alligevel er fed !

Er der ikke nogen der har tænkt tanken (som jeg), at det måske er med VILJE, at de ligner hinanden så meget ? 'History repeats itself' er jo ofte et anvendt tema på film, ikke mindst i USA, og i en saga som Star Wars spiller det jo tydeligvis en stor rolle, hvad der bliver givet videre fra generation til generation i Skywalkerfamilien såvel som i Jediriddernes rækker, OG for den sags skyld mellem Sithfyrsterne !

Jeg tror/synes man bare skal se igennem fingrene med disse paralleller, og nyde filmene for det de er ! Til trods for de fundne ligheder, så har The Force Awakens stadig en god portion selvstændig handling, og det er kun fordi man SØGER efter lighederne at man finder dem ! De er ligegyldige, efter min ydmyge mening !

Iøvrigt lige en lille opsang til dig Stine T. for indlægget med denne video vedlagt - Det kan godt være, at filmen havde premiere i december, men der kan da sagtens være folk, der af den ene eller anden grund ikke har set The Force Awakens endnu, så du kunne godt lige have skrevet et sted i teksten : SPOILERS ! ;-)

Patrick

Synes Stine er undskyldt. Der står klart og tydeligt før du klikker at artiklen omhandler en sammenligning af IV og VII. Så håber jeg folk har sund fornuft nok til ikke at klikke hvis de ikke vil spoiles.

Nikolaj

Og de to er selvfølgelig de mest sammenligende i sagaen, men alligevel synes, at handlingen i begge to film er vidt forskellige, og derfor synes jeg nu ikke ligheden er så stor endda. Men hele slutningen mellem rebellerne og the dark side er jeg da enig i er noget ens, men det er nok også det eneste, som jeg decideret synes bliver for sammenlign-ligt. Men de begge to er lækkert lavet. Og The Force Awakens er for mig en lige så vigtig del i serien som A New Hope er.

The Womanuser/8031

Hvorfor er det folk som regel kun (og først) nævner The Force Awakens, når det gælder sådan noget her? Der er da mange film der minder voldsomt meget om hinanden når det gælder noget som: scene-for-scene sammenligning.

Jacob

Skal man hylde prequel trilogien for noget, så turde George Lucas at tage chancer, og ikke bare gentage sig selv. Kimen til at Star Wars skaberen overhovedet lod andre om, at fortsætte var netop at han ikke ville lave en retrofilm. Generelt tør studierne ikke tage mange chancer, og spiller på den sikre hest når gamle serier skal støves af. Samme nedtur fik jeg med 'Jurassic World', hvor man ligeledes bare kunne vinge lighedspunkterne af. Udmeldingen omkring 'Episode VIII' er at den bliver mørkere - pudsigt, det var 'Imperiet Slår Igen' også.

Patrick

Lucas turde prøve ting af. Personligt har jeg ikke meget imod prequel trilogien. Er klar over at alt ikke er perfekt, men det kan jeg sagtens leve med. Holders stadig mere af den trilogi end jeg gør sequel trilogien indtil videre.
Har altid ment at George Lucas nok fungerer bedst som det kreative hoved i baggrunden, som lader andre om at intruere og skrive manuskript. Det fungerede super godt i The Clone Wars animations serien.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter