Cookie- og Privatlivspolitik
Video: Her kopierer Pixar filmklassikerne

Video: Her kopierer Pixar filmklassikerne

Se sammenligningerne

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Det er ingen hemmelighed, at folkene på Pixar kender og elsker deres filmhistorie. En ny video af Jorge Luengo samler de utallige referencer til klassiske og moderne film, der er at finde i Pixars værker - fra Toy Story til Inderst inde.

Nogle af hyldesterne er umulige at overse, mens andre virker lidt mere forcerede. Døm selv i videoen herunder.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Okay, nogle gange havde selv JEG lagt mærke til disse forskellige sammenligninger. Men det var ikke engang fordi min mening var, at jeg skulle holde øje med dem, når jeg så disse fantastiske film fra Pixar.

Men kort tid efter jeg havde set min første Gyserfilm "The Shining/Ondskabens hotel" så bemærkede jeg sandelig også med det samme det der helt specielle Gulv i den første Toy Story film, som minsandten også var med i den gyser-film.

PIXAR IS THE BEST! Og DET min ven, håber jeg også DU vil synes på præcist samme måde som mig. Når vi kommer til moderne Animation- Så har jeg allerede taget valget i forvejen.

P I X A R

...Og de skuffer ikke. I hvert fald ikke i mine øjne!

Jacob

Jeg synes faktisk det er fedt med de helt åbentlyse, og dem som måske en mindre gruppe kan genkende.

Christine

Nogle af dem kan jeg godt se og kunne selv genkende dengang.

Men der også mange der er lidt sådan aaargh kom igen

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter