Cookie- og Privatlivspolitik
Tarantinos førstevalg til Pulp Fiction

Tarantinos førstevalg til Pulp Fiction

John Travolta var ikke favorit

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Pulp Fiction er ikke kun et mesterværk pga. den ikoniske dialog og særprægede historiekonstruktion. Filmen byder også på et eksemplarisk skuespillerensemble bestående af bl.a. John Travolta, Samuel L. Jackson og Bruce Willis.

Men rollelisten havde set noget anderledes ud, hvis det stod til instruktøren Quentin Tarantino, hvilket en offentliggjort note om ønsker til skuespillere vidner om.

PCchonger

Reddit-brugeren PCchonger står bag posten, der viser, at Gary Oldman var på ønskesedlen til flere af filmens roller, og at Johnny Depp kunne have spillet Pumpkin. Som bekendt endte ingen af dem med at være med i filmen.

Tim Roth, der fik rollen som Pumpkin, var førstevalg, og det samme gælder Amanda Plummer som Honey Bunny. Til gengæld er det interessant, at rollen som Vincent Vega var skrevet til førstevalget Michael Madsen, men gik som bekendt til John Travolta.

Man kan faktisk ikke forestille sig karakteren uden Travoltas præstation, og den gik samtidig hen og blev et comeback for den fallerede disco-darling. Ifølge ønskelisten var Travolta det stærke andet valg.

Rollen som Lance blev spillet af Eric Stoltz, men karakteren blev faktisk skrevet til John Cusack, ligesom Samuel L. Jackson også var med i overvejelserne. Han endte med at spille Jules.

Sidst, men ikke mindst, afslører listen, at Patricia Arquette var førstevalg som Jody. Sjovt nok gik rollen til hendes søster Rosanna. Det er også værd at bemærke, at Jennifer Jason Leigh både missede Honey Bunny og Jody i 'Pulp Fiction', men Tarantino har hyret hende til hans kommende western, The Hateful Eight.

Personligt kunne jeg godt have tænkt mig at se, hvem der blev overvejet til rollerne som Butch og Jules, altså Wilis’ og Jacksons karakterer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Otto-Mandias

Michael Madsen ville havde ødelagt ideen om at hans karakter Vic Vega/Mr Blonde i Håndlangerene er Vincent Vega fra Pulp Fiction's bror. Men det kunne dog have været sjovt alligevel.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter