Cookie- og Privatlivspolitik
Det vildeste Bruce Lee-barn

Det vildeste Bruce Lee-barn

Wow!

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Ingen over og ingen ved siden af den ikoniske filmstjerne/kampsportmester Bruce Lee. Og så alligevel...

En video af en asiatisk dreng, der til punkt og prikke genindspiller nunchaku-scenen fra 'Game of Death', er gået viralt på Facebook med over 1,2 mio. delinger. Videoen er et studie i timing og rigtig, rigtig meget træning.

Wow!

Posted by Essential Baby on 2. juni 2015
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Husker tydeligt første gang jeg så videoen. Den er ikke ny, men af en eller anden grund er den pludselig gået viral igen. Det er virkelig dedikation for den unge kampsportsudøver og imponerende. Hvis det var mig ville jeg nok have ramt mig selv i skridtet og ansigtet utallige gange, men denne lille fyr har styr på teknikken. Way to go little dude:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.