Cookie- og Privatlivspolitik
Se historien om Batman & Superman

Se historien om Batman & Superman

I medgang og modgang

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Der er stadig 10 måneder til premieren på Batman v Superman: Dawn of Justice, men efter weekendens veloplagte trailer er fokus på Zack Snyders film kun vokset.

Skulle man være en af dem, der glæder sig til filmen, uden at have læst det omfattende antal inspirationskilder, er her en 11 minutter lang - og dejlig nørdet - gennemgang af DC-giganternes historie.

Tegneserie-entusiasten Rob Jefferson er manden bag klippet, der dukkede op på The Playlist. Han styrer til daglig Youtube-kanalen med det passende navn, Comics Explained.

Batman v Superman: Dawn of Justice får dansk premiere den 24. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Som kæmpenørd fra barns ben, har superheltenes fremtræden på det store lærred altid været noget der kunne hive mig i biffen, og jeg glæder mig rigtig meget til den nye Batman VS. Superman udkommer! Der har været stor diskussion i vennegruppen om hvad grunden til at de to superhelte skulle være mod hinanden, så det er altid lækkert med lidt ekstra baggrunds historie inden filmen skal ses.

Rasmus/Musen

Jeg er også ved at blive en meget stor fan af Batman-universet, så derfor har denne video virkelig lært mig noget nyt om starten på DEN STORE KAMP mellem DC's nok allerstørste helte: Batman og Superman!

Jeg er meget spændt på at se de kendte tegneserie-blade med kampen imellem disse to helte blive til en rigtig Storfilm senere i fremtiden.

DET BLIVER VILDT,

BRUTALT,

HÆSBLÆSENDE,

DYSTERT,

SUPER...

Det er Batman VS. Superman: Dawn of Justice 24. Marts 2016!

Jacob

Det spændende ved superhelte er deres nærmest evige holdbarhed, og ikke mindst at de også kan komme vidt omkring forskellige emner som historiske begivenheder, forfølgelse og tidsrejser.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.