Cookie- og Privatlivspolitik
Terminator 2 får kærlig og ærlig behandling

Terminator 2 får kærlig og ærlig behandling

"Honest trailer" til action-klassikeren

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

I ugen, hvor den femte Terminator-film får premiere, er det ganske oplagt, at Screen Junkies udgiver et nyt kapitel af deres serie af ærlige trailers med Terminator 2 som offer.

Filmen, der er blandt de mest anerkendte i action-genren, forsøges dissekeret af den humoristiske voice over, men man mærker den nostalgiske kærlighed i højere grad end hånlige kommentarer, der ellers kan være en markant del af i disse ærlige trailers.

Eneste egentlige kritikpunkt er den usammenhængende tidslinje i Terminator-franchisen, som trailer-stemmen forgæves forsøger at gøre rede for. Til gengæld er der et snøft eller to at spore hen imod slutningen.

Terminator Genisys får premiere i morgen, den 24. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Jeg elsker Screen Junkies og der Honest trailers. Det er uden tvivl den fedeste fortællerstemme og alle deres ærlige trailers til film og smil fremkaldende. De finder alle punkterne i filmen som folk har stillet spørgsmålstegn ved, men de formår at gøre det humoristisk.

Eneste kritik punkt jeg har omkring disse film er som mange folk allerede har sagt: tidsrejserne. Det er desværre lidt rodet når først man går i dybden med det, men det skal ikke ødelægge den mest bad-ass efterfølger ever.

Jacob

Når man først begynder at tænke lidt nærmere over tidsrejserne, så er det hele mildest talt noget være rod i plottet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter