Cookie- og Privatlivspolitik
Den evige forveksling

Den evige forveksling

Chok! Bryce Dallas Howard og Jessica Chastain er ikke den samme person

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg engang - helt uden at tænke over det - kom til at skrive, at Jessica Chastain er med i Jurassic World. Men som en kvik bruger på sitet gjorde mig opmærksom på, at det rent faktisk er Bryce Dallas Howard, der medvirker i den snart premiereaktuelle dino-efterfølger.

Det vidste jeg jo egentlig godt, men jeg har åbenbart tendens til at forveksle de to rødhårede skuespillerinder med hinanden.

Nu er det imidlertid gået op for mig, at jeg ikke er den eneste. Faktisk bliver Howard og Chastain forvekslet i en sådan grad, at skuespillerinderne hver især via de sociale medier har forsøgt at gøre forskellen klar for alle.

Jurassic World får premiere den 11. juni.

Først lagde Jessica Chastain dette billede op på sin Twitter-profil.

Everyone get it yet? : ) performance by #BryceDallasHoward not #JessicaChastain

En video slået op af Jessica Chastain (@chastainiac) den

Derefter lagde Chastain denne video op på sin Instagram-profil med Howard, der mimer til teksten fra den fanskabte video forneden.


Hvilke skuespillere forveksler du med hinanden?
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nino-baby

Jeg har det med at forveksle Jon Cryer og Matthew Broderick!

Da jeg så Tomorrowland troede jeg også at Raffey Cassidy (Athena) var den samme skuespiller som pigen der spillede Renesme i Twilight-serien (Mackenzie Foy)... Ligner de ikke også vildt meget hinanden?

Rasmus/Musen

Det er faktisk meget sjovt, når man tænker over det. Fordi, altså der er jo rent faktisk over 10 milliarder mennesker i verden, så man burde næsten på et eller andet tidspunkt have set En Eller Anden, som ligner en anden person rigtig meget, ikke også? Det har JEG så egentlig også, og det mest "skræmmende" øjeblik for mig, var da jeg var inde i et center og så en som næsten FULDSTÆNDIGT lignede mig selv! Det var virkelig underligt dengang, og jeg vil hele tiden have den tanke inde i mit hoved For Evigt. Det var så "Utroligt" og ikke til at forstå...

Men hvis jeg skal sige den bedste forveksling ellers... Så kan jeg rent faktisk næsten ikke se forskel på en VARULV og ROBERT PATTINSON: http://www.imdb.com/name/nm1500155/?ref_=nmmd_md_nm ...Og Benedict Cumberbatch ligner jo næsten en hund: http://www.imdb.com/name/nm1212722/ ;D

Hvem er snart den virkelige??????

Mathias Borg

Jeg har også svært ved at se om det er Isla Fisher eller Amy Adams der spiller med i en film, hvis jeg ikke ved det.

johnny

det er sku friskt gjort. og ja jeg sammenligner altid Tom Hardy og Logan Marshall Green.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.