Cookie- og Privatlivspolitik
Videoblog: Christopher Nolans filmografi

Videoblog: Christopher Nolans filmografi

"Some men just wanna watch the world burn"

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

The Playlist har delt en videohyldest til instruktøren Christopher Nolan. Videoen er 15 minutter lang og går kronologisk til værks med klip fra Following og frem til Interstellar. Selvfølgelig tilsat en god portion Hans Zimmer.

Man skal formentlig være fan for virkelig at nyde videoen, der viser Nolans udvikling fra arbejdet med små budgetter til at blive en af Hollywoods største og mest succesfulde filmskabere. Men Nolan-nybegynderne kan også starte her.

Se desuden vores afstemning over verdens bedste instruktør, der pt. har Nolan i en førerposition kun overgået af Steven Spielberg.

Det er en Vimeo-bruger ved navn Adrien Bssgt, der har fiflet med redigeringsmaskinen. God fornøjelse!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Episk tilbageblik på det ene vidunderbrag efter det andet. Når du for første gang har set en film af Christopher Nolan er du for alvor blevet Nolanized og det er en afhængighed som du ikke har lyst til at slippe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.