Cookie- og Privatlivspolitik
5 fede øjeblikke fra MTV Movie Awards

5 fede øjeblikke fra MTV Movie Awards

Avengers på knæ og twerkende Tatum

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Søndag den 12. april blev der uddelt priser til MTV Movie Awards. Men lad os slå én ting fast. Selvom MTV Movie Awards er et prisuddelingsshow, er det bestemt ikke The Oscars. Her er det nemlig publikum, der bestemmer.

Det fører både til mere mainstream filmnomineringer og vindere, mere spøjse priser (som Best Kiss og Best Shirtless Perfomance), samt et mindre formelt show hvor underholdning og humor for alvor er i centrum.

Her er fem øjeblikke fra showet - præsenteret som gif'er - der er værd at huske.

MTVAmy Schumers åbningssketch
Årets vært, Amy Schumer, åbnede showet med en sjov sketch, der inkluderede nogle af tidens store film. Hun voksede op med Boyhood, blev afvist af pigerne fra Pitch Perfect, fandt sin skæbne ved Divergent-ceremonien, fik lidt kærlig rådgivning af J.K. Simmons, afbrød et støttemøde fra En flænge i himlen, og fik mode-tips fra selveste Effie Trinket. Se hele klippet.

MTVPop og politik
Det er en del af værten/værtindens job at kunne levere jokes i løbet af showet - og denne joke formår både at være politisk, poppet og topaktuel.
 

MTVChanning Tatum der twerker
Da Jennifer Lopez modtog sine gyldne popcorn for Best Scared-As-Sh-t Performance (The Boy Next Door), leverede Channing Tatum et par frække dansetrin.

MTVTinashes vilde trin
Tatum er ikke den eneste, der kan danse. Det beviser den amerikanske sangerinde Tinashe, der imponerede med sin optræden. Farligt men flot.

MTVAvengers-holdet knæler for Robert Downey Jr.
Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Chris Evans, Jeremy Renner og Chris Hemsworth viste deres respekt for Iron Man-skuespilleren, da han modtog sin MTV Generation Award.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Det her kan jeg BESTEMT godt lide at se på. Jeg har nu ikke set selve showet, men jeg kan godt lide den måde, som showet er lavet på: Menneskernes valg!

Gode små klip fra showet, og imponerede hvis jeg selv skal give mit indtryk af det. =D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter