Cookie- og Privatlivspolitik
Hvem ville vinde: Batman eller Darth Vader?

Hvem ville vinde: Batman eller Darth Vader?

Få svar på et af livets store spørgsmål

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Nogle fanvideoer er bare mere imponerende end andre. Helt i top ligger dem fra Bat in the Sun, der har specialiseret sig i at opsætte dødskampe mellem forskellige karakterer fra populærkulturen og ladet deres brugere bestemme, hvem der skal trække sig sejrsrigt ud.

Min favorit er denne mellem Batman og Darth Vader, der ikke alene besvarer et af livets store spørgsmål, men også gør det med et teknisk snilde, der må få Industrial Light & Magic til at ryste i bukserne...

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Yderst ambitiøse videoer fra Bat In The Sun. Keep them coming.

I min verden kan der kun være et slutresultat på ovenstående video kamp. Vinderen imellem Darth Vader og Batman er…………. CHUCK NORRIS, hehe.

Må hellere tilslutte mig afstemningens resultat og tilkendegive min enighed. Batman would not stand a chance. Vi snakker og selveste Darth Vader No one messes with the dark side.

Kim

Jeg har efterhånden set en del af disse "what if"-kampe, og de altid fedt lavet, og resultatet er somregel det mest logiske og velovervejede.
I min verden var der dog aldrig tvivl om udfaldet af denne kamp... i hvilken verden skulle Batman nogensinde have en chance mod selveste Darth Vader ? Når en snebold kan overleve i helvede ! Når der er to torsdage i en uge ! Når unge fyre ikke længere tænker på sex ! hehe ...altså ALDRIG ! ;-)

Superman, som jo bliver nævnt i filmen, ville have en betydeligt større chance. Ham så jeg i en lignende video kæmpe mod Thor, og Superman vandt... selvfølgelig. Jeg holdt med Thor, men vidste godt, at han nok ville komme til kort...! ;-)

Tjek Super Power Beat Down på Youtube ! Der er masser af fede kampe !

Maria

Wow, det var virkelig ambitiøst! Jeg er dog ikke enig i slutresultatet. Ps. Hvordan filan fik han fat i Superman?? So many questions unanswered!

Rasmus/Musen

Så er der kamp! Det er jo fedt og helt vildt sindsygt på samme tid. Man må da bare for alt være med til at se sådan en kamp :D

Wayne

Jeg kommer absolut til at følge flere af kampene fra Bat in the Sun. Der ligger allerede mange gode, og kvaliteten ser ud til at vokse for hvert afsnit.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter