Cookie- og Privatlivspolitik
Dwayne Johnson genindspiller Bambi

Dwayne Johnson genindspiller Bambi

Disney møder Fast & Furious i ny sketch

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Dwayne Johnson er snart aktuel i 'Fast & Furious 7', og som del af promoveringen af filmen var han i Saturday Night Live som gæstevært.

Actionstjernen valgte at kaste sig over trenden for realfilmudgaver af Disneys tegnefilmklassikere, der bl.a. tæller Maleficent og 'Eventyret om Askepot'. Nu er turen kommet til Bambi.

Det betyder en falsk, actionfyldt trailer, hvor Johnson spiller en voksen Bambi, der vil tage hævn over jægerne, som slog hans mor ihjel. Sammen med et hold, der absolut IKKE er Vin Diesel, Tyrese Gibson og Michelle Rodriguez, planlægger han i bedste Fast & Furious-stil at bryde ind i en jægerhytte og fuldbringe Bambis vendetta.

Det er plat, fjollet og temmelig morsomt på samme tid. Men vi skal nok ikke regne med at se den færdige film lige foreløbig.

Fast & Furious 7 får premiere den 2. april, mens Eventyret om Askepot er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Det ville da godt nok virkeligt gerne se, hvis det kunne blive til virkelighed. Jeg er virkelig stor fan af den, da jeg også er HELT VILDT stor fan af Fast & Furious serien, (Altså skuespillerne og temaet med fart og action)

Det er for vildt, gad det ville blive virkeligt. Det SKAL blive til virkelighed! Men lad os nu se, jeg er i hvert fald bare sindsygt spændt på den nye: Fast & Furious 7! ;)

JegELSKERFilm

Disney Rocks.

Bambi`s revenge.

Jacob

Med det hav af genindspilninger der kommer, så er det rart nogen har overskud, og kan få en go' joke ud af det ;-)

Iljana

Fuck hvor fedt!!
Håber den bliver lavet :D
Minder om den falske trailer for Machete, som blev til en film.
Vi må jo vente og se ;-)

CINEMANDRUP

Der er både plads til platheder, men også enkelte morsomme steder i denne sketch. I'm Always Thumping - hold kæft det er sjovt:-):-)

En noget uortodoks Disney film og tror at mange ville få sig noget af en overraskelse hvis de tog i biografen for at se Bambi og så så denne:-)

"Here is a sign. Deer Crossing motherf……" :-))))
Morsom sketch

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter