Cookie- og Privatlivspolitik
VIDEO-BLOG: Filmåret 2015

VIDEO-BLOG: Filmåret 2015

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Med film som Avengers: Age of Ultron, Jurassic World og Star Wars: The Force Awakens kan 2015 meget vel gå hen og blive et af de største filmår i mands minde.

Jeg har lavet en video, der viser bare nogle af de mange film, vi kommer til at se i år.

Se også afstemningen om de fem film, du ser mest frem til i 2015.

Indlægget er leveret og produceret af Casper Langbak. Hvis du også vil skrive et blogindlæg for kino.dk, kan du kontakte daniel@kino.dk og høre nærmere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Der er så mange store film i vente dette år, så selvfølgelig vil det blive et uforglemmeligt år. Jeg syntes nu også at sidste år havde nogle gode øjeblikke, men det er da helt bestemt sikkert at dette år ikke kan blive glemt NOGENSINDE! Jeg glæder mig så meget til så mange film, og spændingen kan alligevel bare slet ikke forsvinde igen fra mig igen. Vi lever, som vi aldrig kunne leve før, for det her er: 2015! Det er hvad det er, og selv når dette år på et tidspunkt er omme, så er det hele slet ikke forbi endnu. Fordi 2015 er bare starten på det hele (altså for alvor) så de næste år der kommer frem i tiden, vil selvfølgelig fokusere på at udvikle de store film fra dette år. Men... Lad det da bare begynde, jeg er klar, netop.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter