Cookie- og Privatlivspolitik
2 elendige trailers og 1 tongue-in-cheek

2 elendige trailers og 1 tongue-in-cheek

- med Nicolas Cage, John Cusack og Samuel L. Jackson

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

I løbet af et år ser man en masse flotte, sjove og ind imellem fantastiske trailers, der giver én lyst til at se filmen.

Men enkelte trailers er så forfærdeligt dårlige, at man allerhøjst bliver nysgerrig for at se, om filmen nu også kan være helt så skidt, som det ser ud til. Det kan selvfølgelig i sig selv også være en salgsstrategi...

Tre nyere af slagsen er for film med mere eller mindre prominente navne, der ser ud til at være endt i en tåbelig film, måske af kontraktuelle eller økonomiske årsager. De to første er vist alvorligt ment (suk), mens den sidste er selvbevidst tongue-in-cheek.

Traileren til 'Left Behind' med Nicolas Cage starter fornuftigt, men kører helt af sporet, da filmens egentlig plot afsløres. Millioner af mennesker er sporløst forsvundet, og nu er det op til luftkaptajn Cage og Co. at stoppe det uundgåelige kaos. Jeg elsker særligt replikken: "He took them to protect them from the darkest time in history."

Traileren til 'Dragon Blade' er ikke meget bedre. Filmen har ellers Adrien Brody, John Cusack og Jackie Chan på rollelisten, men det ligner, at de alle føler sig ganske utilpasse i de ikke heldigt udførte kostumer, og at de overspiller helt forfærdeligt. I det hele taget er det en forvirrende trailer, der har svært ved at levere sit budskab. Replikken "Of course he has committed a crime. His crime is that he took the place in your hearts that belonged to me," er så corny, at selv Oscar-vinderen Adrien Brody kæmper forgæves med at lyde overbevisende.

'Big Game' tager I modsætning til de to første ikke sig selv synderligt seriøst. Plottet, om en bueskydende, finsk dreng og en strandet, amerikansk præsident (Samuel L. Jackson), der må arbejde sammen mod nogle terrorister, kan næppe menes alvorligt og minder om instruktørens 'Rare Exports' samt den populære Iron Sky. Alligevel bliver man i tvivl hen imod slutningen af traileren, da bombastisk musik akkompagnerer heroiske billeder af knægten, der virker som en fjern slægtning til Katniss Everdeen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
gyldenløve

ser da meget sjov ud den skal da helt sikkert på watch liste

håber bare ikke de prøver at gøre den alt for seriøs men holden den et et mere komisk niveau

Camillauser/927927

Big Game ser ud til at være det mest absurde man kan tænke sig, men alligevel tror jeg den bliver en fed film, den ville i det mindste være underholdene.
Og jeg ville gerne tjekke Dragon Blade ud bare for at se Jackie Chan. Den mand er 60 år gammel og han laver stadigvæk film! At se ham i en film som den her ville simpelthen være fantastisk ^_^

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.