Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars-parodi på 10 Hours of Walking in NYC

Star Wars-parodi på 10 Hours of Walking in NYC

Grove jawaer og en upassende Darth Vader

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Videoen '10 Hours of Walking in NYC as a Woman' har fået en massiv viral udbredelse, siden videoen blev lagt på YouTube. I løbet af få uger er videoen blevet set over 35 mio. gange, og den har skabt debat om, hvorvidt kvinder kan færdes på gaden uden at få upassende tilnærmelser.

Produktionsselskabet Are We There Yet? har nu udgivet en kort parodi med titlen '10 Hours of Princess Leia Walking in NYC'. Og ja, det er 'Star Wars', der bliver brugt til at gøre grin med den oprindelige version. I stedet for sultne blikke og kommentarer fra rigtige mænd med tilslørede ansigter, er det nu karakterer fra Star Wars (også med tilslørede ansigter), der fremsiger replikker fra filmsagaen.


Star Wars-parodien


Den oprindelige video

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Herligt.

Den originale video er 10 timer, kogt ned til under 2 minutter - hvilket får det til at virke voldsomt. Jeg er sikker på at de fleste kvinder fra New York overhører tilråbene - selvom et par af eksemplerne er lige i overkanten. Især hvor de direkte prøver at komme i kontakt.

TheKillingJoke

Som star wars fan kan man kun elske dette.

CINEMANDRUP

Den originale video sender et meget tydeligt signal, men må indrømme, at parodien er skide morsom.

Det er sku godt mixet sammen og trak på smilebåndet hele vejen igennem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter