Cookie- og Privatlivspolitik
Børns reaktioner på Avengers-traileren

Børns reaktioner på Avengers-traileren

"Det er meget mere uhyggeligt end sidste gang"

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Man skal høre sandheden fra børn og fulde mennesker. Og sandheden kan være ubarmhjertig, men også ret morsom, som når Kids React! viser traileren til Avengers: Age of Ultron til en række skolebørn og optager deres reaktioner.

Det kommer der nogle ret sjove kommentarer ud af, bl.a. Caden på 10 år, der er uenig i Ultrons replik om, at han vil vise tilskueren noget smukt: ”Det er overhovedet ikke smukt”. Krischelle på 10 år stiller det oplagte spørgsmål: ”Hvorfor slås Iron Man og Hulk?”. Og Emma R. på otte finder det i det hele taget mere passende, at en dreng ser traileren.

Hvis du lige har glemt, hvordan traileren til 'Avengers: Age of Ultron' ser ud, kan den genopfriskes her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.