Cookie- og Privatlivspolitik
BLOG: Star Wars midt i den grå hverdag

BLOG: Star Wars midt i den grå hverdag

Spot fotograf Thomas Daggs Star Wars-elementer

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Internettet flyder over med Star Wars-fanart, så der skal efterhånden lidt til at træde ud af mængden. Det er alligevel præcis, hvad fotograf Thomas Dagg gør med sin nye serie af hverdagsbilleder med referencer til Star Wars-universet.

Fotografierne er yderst stemningsfulde og viser situationer fra en ganske almindelig amerikansk hverdag, hvor Dagg har splejset noget ind fra Star Wars, med ofte ekstremt realistiske resultater.

Gå selv på opdagelse i de flotte sort-hvide billeder, for ind i mellem skal man kigge godt efter for at se Star Wars-elementerne.

Klik på billederne for at gøre dem større

Kan du lide dem? Hvilken er din favorit? Del dine meninger i kommentarfeltet herunder.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det fæles lidt som at være på skattejagt, når man ser disse skønne billeder og nogle af dem er meget diskrete.

Virkelig fede, stemningsfulde og smukt udført. Dette er helt bestemt en af de bedre små markedsføringstendenser for Star Wars koblet ind i en hverdag. Virkeligt godt tænkt af fotografen.

Min favorit må næsten være Han Solo blandt skraldespandene.

TheKillingJoke

Billederne ser faktisk helt vildt realistiske ud. Den med jawaerne er min yndlings. Man kunne godt forestille sig at man gik ud med skraldet og så stod der fem jawaer og rodet. Fede billeder.

Rasmus/Musen

Det er faktisk ret sjovt at kigge på sådan nogle billeder, ligesom disse. Jeg kom helt til at tænke på, om når man siger at man kan se en UFO, om det så rent faktisk er virkeligt, eller om det bare er en forestilling? jeg synes i hvert fald, at det er en god måde, til at tænke på, at det egentlig sådan set, bare er en helt normal ting i hverdagen. Man ser underlige forestillinger, og det hele så meget sjovere. Selvom mange af de her fotos ikke kan være rigtige, så elsker jeg dem! Det er genialt, og det hele bliver så meget sjovere. Jeg får lyst til at gå ud og lede efter dem nu, fordi et eller andet sted derude, kan man jo altid finde noget at beundre sig over og tænke: Kan det her virkelig være rigtigt?

Jacob

Nogen er meget diskrete, og synes faktisk det er dem som er sjovest :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.