Cookie- og Privatlivspolitik
BLOG: Cool fan art til 'The Hunger Games'

BLOG: Cool fan art til 'The Hunger Games'

Kreative fans viser deres Hunger Games-kærlighed gennem gode idéer og flot design

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Hunger Games-serien har en uoverskueligt stor fanbase. Mange af disse fans spytter gerne fan art ud på nettet som en invitation ind i deres helt egen Hunger Games-verden.

Variationen i denne fan art er enorm. Det meste udgøres af lidt søde, ubehjælpelige tegninger, men ind i mellem er der noget, som virkelig er værd at dele. Fra dybt kreative kollager over minimalistiske plakater til sjove versioner af kendte karakterer.

Vi har trawlet nettet tyndt for at finde det flotteste, sjoveste og mest kreative Hunger Games-fan art og bringer det her i en vilkårlig rækkefølge.

The Hunger Games: Mockingjay - del 1 får dansk premiere den 19. november 2014 - besøg filmens profil og brug buzz-o-meteret.

Vi er ret glade for denne plakat, der både er ganske simpel og samtidig oser af stemning.

 

Persongalleriet i 'The Hunger Games' er enormt, men her er i hvert fald en fan, der har forsøgt at få så mange med på én plakat som muligt.

 

Dette flotte portræt af Effie blander foto, grafik og udklip. Eller, sådan ser det i hvert fald ud, for det hele kan også være bikset sammen i Photoshop. Under alle omstændigheder er det flot.

 

Et godt eksempel på en minimalistisk plakat. Her skal man helst kende lidt til Hunger Games-universet for at afkoden plakaten. Kan du se, hvem alle de ansigtsløse karakterer skal forestille?

 

Det er nærliggende at gøre brug af propaganda-æstetik, når det kommer til 'Hunger Games' og "kampen mod overmagten". Her har en fan tydeligvis haft et øje til gammel kommunistisk propaganda, da denne plakat er blevet til.

 

Hvordan ville Katniss og de andre se ud, hvis de var karakterer fra 'The Simpsons'? Svaret har du her, og der er mange flere ovre på nextmovie.com.

 

En Hunger Games-plakat som den kunne have set ud, hvade den været fra 1960erne. Læg mærke til den fine detalje, hvor de tre fingre bliver til smadrede bygninger i Capitol.

 

En af de flotteste fan-plakater til 'Hunger Games' vi nogensinde har set. Megan Lara laver meget andet end Hunger Games-kunst, så check hendes Tumblr.

 

Hunger Games-alfabetet. Kan du spotte hvad hvert enkelt bogstav illustrerer fra 'The Hunger Games'?

 

Og så har præsident Snow fået den klassiske "Keep calm"-behandling.

 

Sidst, men ikke mindst, skal der naturligvis også gå et smil til de kreative fans, der har skabt Hunger Games-karaktererne i LEGO. Der findes faktisk en hel sub-gruppe af Hunger Games-fan art, der kun er lavet i LEGO. Se mere her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.