Cookie- og Privatlivspolitik
BLOG: 10 x hyldest til Kubrick

BLOG: 10 x hyldest til Kubrick

Kunstnere fortolker instruktørens værker

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Få instruktører har skabt så ikoniske og stiliserede værker som Stanley Kubrick. Af samme grund har hans film et stort følge af beundrere fra alle hjørner af kulturens afkroge. Senest har Spoke Art i San Francisco åbnet en udstilling, hvor en række kunstnere har fortolket nogle af Kubricks mest kendte film.

Det er sjovt at se de bidragende kunstneres tilgang til filmene, så hvor nogle satser på realisme og æstetik, har andre det mere opfindsomme i fokus.

2001: A Space Odyssey

Full Metal Jacket

Dr. Strangelove

The Shining

Kubrick

Kubrick

Dr. Strangelove

The Shining

The Shining

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Ja må skrive han har lavet mange gode film, ingen tvivl om at de har påvirket , da jeg så The Shinning skulle jeg vist lige have en kop kaffe inden sovetid, eller A Space Odyssey sikken kreativitet, A Clockwork Orange er så temmelig barsk han har vitterlig været fleksibel bredt sig i flere retninger, så fine billeder giver da også udtryk om hans genialitet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.