Cookie- og Privatlivspolitik
BLOG: Disse Disney-klassikere deler en hemmelighed

BLOG: Disse Disney-klassikere deler en hemmelighed

Genbrug eller hyldest?

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Hvad har Snehvide og de syv dværge, Juglebogen, Aristocats og Robin Hood tilfælles? Ud over at være animationsfilm produceret af Disney?

Som denne video fra The San Francisco Globe viser, så er der helt klare ligheder i disse fire dansescener.

Har du tænkt på dette før?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Jeg havde godt set videoen før. Det har sikkert sparet dem penge og tid i grundtegninger. ;)

Segoyuser/116755

Ejj altså hvor spændende, ja der er vist nogen lånte scener men det funger i hver enkelt film, sjovt at du har "set" det , det havde nu nok ikke gået i en bog...smiler tak for det klip..

Annuser/51253

Robin Hood havde et meget lille budget, så de blev derfor nødt til at hugge nogle scener fra de andre film :3

Line FS

Jeg ser det som at Robin Hood-skaberne lavede en lille hyldst til den kendte scene i Snehvide og så små gemte påskeæg til de to andre ;) det er nu meget fint :):) - ret syrret så meget de ligner hinanden dog!

Biancauser/93064

Hvorfor ser børn den samme tegnefilm om og om igen. Og hvorfor vil de gerne have læst den samme godnathistorie igen og igen. Det er trygt, fordi det er genkendeligt! Så det er da bare super smart gjort af Disney ;)

Setsu

Egentlig ikke en helt stor overraskelse. Jeg tror os der har set disney klassikerne hele barndom og ungdommen igennem har genkendt de her scener i det andre film.

Dog kan det ganske enkelt forklares at Disney havde et lav budget omkring den periode hvor Junglebogen, Aristocats og Robin Hood kom ud. De tre film kommer jo også i rap lige efter hinanden og ikke at forglemme at Junglebogen var den sidste film Walt Disney selv var involveret i, inden hans død, hvorefter så Aristocats og Robin Hood kom efter.

Den "lave kvalitet" af filmene fra denne "mørke periode" er til dels også grunden til at Don Bluth forlod Disney og skabte sit eget tegnefilms selskab og skabe film som f.eks. Anastasia, som feljagtigt ofte bliver anset som en Disney film af folk der ikke er kendere.

Denne mere mørke tidsalder for disney klassikerne fortsatte jo helt op til 1989 hvor Den Lille Havfrue vendte tingene helt for Disney selskabet og reddet dem fra deres finansielle problemer, pga. deres seneste film ikke havde haft stor succes.

Så ved vi jo alle hvordan det gik efter Den Lille Havfrue, hvor den såkaldte Disney renæssance kom ind med film som Skønheden og Udyret, Aladdin, Pocahontas, Klokkeren Fra Notre Dame og de andre store disney film vi alle kender.

martin

Se efter når Arthur og mowgli bliver mødt af deres henholdsvist ulve og hunde. Scenen i JB er første gang man ser Mowgli som stor og han kalder på ulvene. I SIS er den præcis det samme da man ser Arthur kommer hjem på borgen første gang.

Marika

Grunden til de brugte de gamle optagelser fra Snehvide til de andre film var fordi de havde et alt for lille budget, så de havde ikke råd til at lave nye scener.

Yasmin

Disney er generalt kendt for at have små skjulte ting. Nogen teorier er lidt langt ude, men kan godt lide ideen. Ofte er der også hints til film der har været eller kommer.

OCDina

Synes næppe at man kan kalde det en hemmelighed.
Nu er animation nok en af de sværeste og mest tidskrævende filmgenrer (eller det var det i hvert fald helt sikkert dengang det hele blev tegnet billede for billede) - så man skulle faktisk tro der var flere af de samme slags bevægelser end bare lige at Robin Hood og Snehvide danse delen mindede om hinanden :)

Og så har Disney jo også brugt 'rigtige' skuespillere til at spille det ud de skulle tegne, for reference.. så tror mest det har været fordi det med dans har været en mere kompliceret del..

Tror jeg har set videoen før, men det føles som meget længe siden. Der er endnu flere videoer derude, med netop lidt mere bid i ~

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.