Cookie- og Privatlivspolitik
BLOG: Er Jesse Eisenberg den rigtige til at spille Lex Luthor?

BLOG: Er Jesse Eisenberg den rigtige til at spille Lex Luthor?

- i 'Batman vs. Superman'

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

I fredags blev det offentliggjort, at Jesse Eisenberg (The Social Network) skal spille selveste Lex Luthor i den kommende Batman vs. Superman. Dermed punkteres rygterne om, at Bryan Cranston (TV-serien 'Breaking Bad') skulle påtage sig skurkerollen.

Spørgsmålet er nu, om det er et godt valg? Eisenberg er en frygtelig dygtig skuespiller, men er han for ung? Har han for lidt pondus? Han skal trods alt leve op til Gene Hackman og Kevin Spaceys portrætter af Supermans ærkefjende.

Jeg har mine tvivl, men på den anden side var jeg også skeptisk over for Heath Ledger, da han fik rollen som Jokeren i The Dark Knight, men det gik jo som bekendt meget godt... 

Valget af Eisenberg understreger i al fald skellet mellem en ung Superman (Henry Cavill) og en ældre Batman (Ben Affleck), da også personerne omkring dem følger deres aldre.
 
Jeremy Irons er i øvrigt blevet castet som Batmans butler Alfred, og det kan man ikke fortænke nogen i. Han har den rigtige alder, den aristokratiske fremtoning og er bare en sørens dygtig skuespiller.

Batman vs. Superman får premiere den 5. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

For me, his age isn't an issue and he really doesn't have much to live up to. Spacey was pretty good in a really bad movie and as much as I love the Superman movie, Hackman wasn't Lex Luthor as I know him. The best Lex I've seen was the guy from the Smallville series.
As I know Lex Luthor, he should have an air of respectablility, charm and a genius interlect, which Eisenberg can do, but just under the surface there is a frightening menace, which I don't think Eisenberg can do.
I pray I'm wrong and I'm routing for this film, but I don't trust Snyder after MoS and I don't have much faith in this casting choice and have no faith in the casting of Wonder Woman.
But then again, what the hell do I know...

Ina

Selvom, at det kunne være virkelig fedt hvis det var Bryan Cranston var Lex Luthor, kan jeg rent faktisk godt lide tanken om at det bliver Jesse Eisenberg... Da jeg første hørte det, tænkte jeg også "Han er jo ung, ligner ham ikke, har typisk de der "nørde roller".... Hvorfor ham?", men efter at have tænkt lidt mere over det, kan jeg faktisk godt lide det. Det kommer til at bryde ud af boksen, og Jesse Eisenberg er en fandens dygtig skuespiller. Jeg tror det kommer være spændende at se ham i sådan en rolle!

Ida

I forvejen er jeg en anelse skeptisk overfor hele Batman vs. Superman-konceptet, og da Jesse Eisenberg blev castet som Lex Luthor, rynkede jeg brynene. Den unge skuespiller slår mig ikke lige umiddelbart som den bryske, ondskabsfulde superskurk, men hvem ved? Måske kan han overraske os, og vise en hidtil uset, tilpas psykopatisk side af sit nørdede og febrilske jeg? Jeg har stor respekt for Jesse Eisenbergs talent, som han lod ske fyldest i den spektakulære 'The Social Network'. Jeg er bestemt villig til at give ham en chance.

Katja

Jeg kan fint se ham i rollen må jeg indrømme. Og jeg er SÅ træt af at høre om at yngre skuespillere skal "leve op til" tidligere skuespilleres roller. Det er en ny film, en ny fortolkning. Det er tilladt at ændre på vilkårene.

Jeg er optimistisk. Tror sagtens han kan håndtere rollen flot. Og så glæder jeg mig vanvittigt til Irons som Alfred. Det alene er grund nok til at se filmen, for mit vedkommende.

Jacob

Jeg håber, altså virkelig håber og måske en smule tro, på at Jesse Eisenberg vil overraske os alle. Zack Snyder & co. har i hvert fald overrasket mange med sit valg af Lex Luthor. Men når jeg tænker på ham i The Social Network, hvor han virkelig er pain in the ass, så passer det måske alligevel meget godt på beskrivelsen af Supermans ærkefjende. Som der bliver pointeret er meget jo radikalt anderledes i Man of Steel - tag bare Krypton i forhold til alt andet tidligere. Og planeten blev ikke slugt af en døende stjerne, men brast under man drev rovdrift på kernen. Så Lex Luthor kan vel sagtens i den kommende Batman vs. Superman være væsentlig yngre - men nogen vil sikkert mene Jesse Eisenbergs "sølle" 30 år er for lidt.

Anonymuser/0

Synes det er et vildt underligt valg til Lex.
Ser ham stadigvæk som en alt for ung knøs med kække kommentarer som i filmene Zombieland, 30 minutes or less og den gyselige Now You see me.
Kan virkelig ikke se ham som ond og skræmmende mastermind og villain ?!?
-Den skal virkelig et film mirakel til at ændre min holdning på dette område, men det er selvfølgelig set tidligere !!

Maria

Jeg synes ikke Eisenberg har noget han skal leve op til, i forhold til gamle Supermanfilmversioner.

Universet i Man of Steel er nyt og anderledes end hvad man har været vandt til, derfor er jeg sikker på at Jessie kan skabe sin egen version af Lex Luthor, der passer til Man of Steel universet. :)

Ja, han er ikke ældre end Henry Cavill, men personligt har jeg ikke noget imod at de er jævnaldrende, og satser man på en lidt ældre Lex, kan makeup jo gøre en del.

Petrescu

Så vidt jeg kender universet omkring Superman, så er Lex Luthor ældre end Kal-El, hvilket er en af årsagerne til, at Lex kan give kvalificeret modspil i kraft af sin større erfaring.

Så hvis dette også skal gøre sig gældende i "Man of Steel II", så har jeg svært ved at se andet end, de to karakterer skal være noget nær jævnalderende. Hvilket de to skuespillere også er i virkeligheden, selvom Eisenberg har et noget mere ungdommeligt udseende.

Men tvivlen skal naturligvis komme Eisenberg til gode, og hans præstation som Mark Zuckerberg viste da også en mere dyster side af hans skuespilstalent.

Noobcake

Selv om filmen han var med i ikke var den bedste, lavede han et superb performance.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.