Cookie- og Privatlivspolitik
Frost-sang på 25 sprog

Frost-sang på 25 sprog

Populært musical-nummer kommer i multi-sprogs-udgave

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Med Disneys nyeste animationsfilm, 'Frost', vender selskabet tilbage til de ellers hedengangne musical-dyder, og især sangen "Lad det ske" (Let it go) ligner en moderne klassiker.

Sangen er nu udgivet i en version på hele 25 sprog, der understreger, hvor bredt Disneys film appellerer. Og det er sjovt at høre den på både kinesisk, tysk, fransk-canadisk, catalansk og selvfølgelig dansk. Det gør faktisk ikke sangen dårligere, bare mere eksotisk.

Frost, der i øjeblikket passer perfekt til det danske vejr, er aktuel i biograferne.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Altid så sjovt at høre :D - Fantastisk at høre at alle sangerne gør det så godt! Det lyder jo fantastisk på alle sprog. Elsker den sang, simpelthen så smuk!
Så glad for de valgte Maria Lucia til Elsa, så vi kunne få en ordentlig version af denne dejlige og vigtige sang, og nu når de andre danske stemmer er HELT væk.. (TAK for visningerne med org. tale, havde sgu ikke klaret de danske. Og teksterne på de fleste sange! - De klarede det heldigvis godt med "Let it go". Men, undskyld, "love is an open door" på dansk, er det mest sørgerlige jeg længe har hørt... "Vi lukker døren op" - dræb lige en god tekst..)

OCDina

Jeg elsker Frozen <3 det her med 'multilanguage songs' videoer er dog ikke et helt ukendt koncept og man kan finde det ved stort set alle Disney film :D jeg fandt selv denne video (eller en med det samme) kort efter den danske premiere på filmen xD det er sjovt at man laver den slags

Sara

Utroligt, at den kan være så smuk - ligemeget hvilket sprog!

Philip

Let It Go eller Lad Det Ske er en af de Disney sange i lang tid. Teksten er god, musikken er skøn og stemmen bagved passer perfekt uanset om det er Idina Menzel eller Maria Lucia.

Håber og tror på at den vil vinde en Oscar :)

mikkel knudsen

Let it Go er den bedste sang i filmen og hun gør det rigtig godt.

Peter

Let it Go er klart en af mine favorit Disney sange, den er bare helt igennem fantastisk.

Carsten Gottliebuser/133896

På den amerikanske det Demi Lovato som synger Soundtracket

Maria

Filmversionen synges af Idina Menzel, mens "popversionen" synges af Demi Lovato. :)

Joakim

Smuk smuk sangstemme overalt på linjen, dog lytter jeg helst til den danske version, som jeg ser det, er den mest vidunderlige sangstemme leveret af Maria Lucia! :-)

- Jeg er vild med Marias stemme!
- Filmen Frost!
- Frosts handling!
- Frosts budskab!
- ALT ved Frost! - Hverken for meget musik, eller for lidt musik! ;)

Hidtil bedste Disney film! - Jeg har ikke smidt penge ud af vinduet ved at gå ind og se denne film!

Stephanie

Jeg har desværre ikke fået set denne film endnu, men HOLD OP et comeback for disney!!

Personligt synes jeg de har været lidt sløve i det med deres tegnefilm, og især på musikken, de sidste (mange) år... Men når jeg (som aldrig tuder til film) sidder og får tårer i øjnene til en sang i en film jeg ikke har set, ikke kender historien på (ved den er over Snedronningen men disneys fortolkninger er ikke altid til at regne ud) og ikke mindst ikke engang forstår 80 % af teksten på sangen så må jeg sige at de har fat i noget af det rigtige!!

En ting er sikkert - JEG SKAL SE DEN FILM!! NU!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter