Cookie- og Privatlivspolitik
BLOG: 'Catching Fire' får Sesame Street-behandling

BLOG: 'Catching Fire' får Sesame Street-behandling

Happy Hungry Games...

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Det er ikke kun The Simpsons, der kan tage populære franchises under kærlig behandling. Også børneprogrammet Sesame Street findes i versioneringer, hvor deres karakterer bliver sat i en filmisk kontekst. Og hvis man ikke er helt gammel nok til at se Katniss Everdeens brutale udfoldelser i Hunger Games-arenaen, er denne fem minutters video en anderledes indgang til universet.

Med den forestående premiere på The Hunger Games: Catching Fire i morgen har Cookie Monster fået en makeover som Cookieness Evereat, der bliver placeret i "The Hungry Games" sammen med sine venner. Herfra bliver dele af plottet fra filmen blandet med indlæringslege for børn med genkendelse af mønstre.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Freja

Hahaha... Den var god...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter