Cookie- og Privatlivspolitik
Glemte Star Wars-fraklip ser dagens lys

Glemte Star Wars-fraklip ser dagens lys

Skvattende stormtroppers og rod i replikkerne

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Da Comic Con blev afholdt i San Diego tidligere på året, blev der vist en samling fraklip fra optagelserne til den første Star Wars-film, der havde premiere i 1977. Dengang var det en lukket skare, der fik lov til at se med, men nu er klippet blevet tilgængeligt via YouTube og har allerede skabt en del opmærksomhed med over 3,3 mio. visninger.

Klippet viser bl.a., hvor svært det sikkert har været, at se ud igennem hjelmen på en stormtrooper-dragt. Her er naturligvis også de gængse fejl i replikkerne, problemer med special effekterne samt en vaklende C-3PO.

Det er J.W. Rinzler, der er klipper hos Lucasfilm, som har fundet de gamle fraklip, og han udgiver nu bogen 'The Making of Star Wars: The Definitive Story Behind the Original Film'. Og med det nyligt fundne klip i mente kan man kun se frem til, hvad han ellers har fundet af anekdoter fra optagelserne.

Opdatering: Star Wars-klippet er blevet pillet af YouTube pga. manglende rettigheder.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Putte

Ej hvor sjovt at se de her gamle klip. Det er synd at de ikke er blevet udgivet noget før.
Og at der ikke er nogle flere. :)
Men der er jo også en sjov lille fejl i den første film hvor en af storm trooperne banker hovedet i døren han skal gå under. Jeg smiler hver gang jeg ser det. Lige der må en af dem have vokseværk. ;)

Jacob

Star Wars havde en besværlig fødsel ud over det sædvanlige, og man kan godt forstå George Lucas bed negle i selskab med Spielberg på Hawaii tilbage i maj '77 da han ventede på resultatet af åbningssalget. Fraklip er næsten altid sjove, og dem fra Et Nyt Håb er fantastiske.

Filmguyuser/1046554

Fantastisk lille Star Wars Blooper Reel. :-)

Antallet af views som dette klip har fået på YouTube har nu passeret 3.3 millioner...

Mvh. Christian, producer
http://birdbeenfeldt.dk/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter