Cookie- og Privatlivspolitik
Gæt et slutbillede

Gæt et slutbillede

Mulige spoilers forude

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Tidligere har vi kunnet se 109 filmrygge i en sammenklippet video og gætte på, hvor de kommer fra.

Nu er turen kommet til de sidste sekunder i en film. Zach Prewitt (der tidligere har stået bag andre tilsvarende montage-film) har klippet en video sammen af en hulens masse film, men kun de sidste sekunder. Derfor må der forventes at være et par spoilers i vente.

Men er man med på den præmis, er der rig mulighed for at gætte på, hvilke film der er tale om.

God fornøjelse!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

der er her tale om D'de Poeters klub

Ann-Britt

Vidste med det samme jeg så billedet at det var fra filmen, Døde Poeters Klub :)

Som jeg er enig med flere af de andre om, er en fremragende film. Selv er jeg nok mest til den scene, hvor de unge bliver vist billederne fra de gamle årgange og bliver husket på, at de, de ser på, er døde forlængst.
Tiden løber, men husker vi at leve mens vi gør det?

Sheilla user/112293

Døde Poeters Klub

Anna Cæcilie

Jeg behøver vidst ikke at svare på hvor billedet er fra. Dem der ikke ved det, burde slå sig selv over nakken. For selvfølgelig skal alle se 'Dead Poets Society'. Den film er tidløs og så vedkommende. Jeg får kuldgysninger hver gang jeg ser den. Jeg fik også kuldegysninger af at se den her video. Jeg fik et sug i maven. Den var fantastisk! Så tak for den.

Signe Lilja

Super flot video! Gav mig virkelig lyst til at se mange af filmene.
Billedet er (som de andre har skrevet) fra Dead Poets Society. En af mine absolutte yndlingsfilm. Tror ikke det er mere end et år siden, jeg så den første gang, og græd og græd og græd. Puha den film satte sig virkelig fast! En klar anbefaling hvis man nu ikke skulle have set den.

Et lille digt af Thoreau der bliver citeret i filmen:
"I went to the woods because I wanted to live deliberately. I wanted to live deep and suck out all the marrow of life. To put to rout all that was not life; and not, when I had come to die, discover that I had not lived."

Åh jeg dør, den film er så fantastisk!

Valaquentauser/17001

Oh Captain, My Captain scenen fra Dead Poets Society (1989)

Mikkel

Interessant lille montage.

Er selv hel vild med slut sekunderne i ’This is England’, der indtræffer få sekunder efter at Shaun har kastet flaget, St George’s Cross, ud i havet. Hvad han præcis tænker i det øjeblik, han ser ind i kameraet, er for mig en gåde, og har altid været det, men det er nok også det, der gør scenen så god. Man må selv tænke sig til de følelser, der farer igennem ham.

S. Rico

Billedet må være fra Døde Poeters Klub med en ganske ung Ethan Hawke.

Mange af filmene i montagen er oplagte, men jeg havde eksempelvis ikke lige ventet at se slutscenen fra Amadeus med den aldrende Salieri i kørestol og forbinding på halsen efter sit selvmordsforsøg.

Fed montage og bedre end den med filmryggene.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter