Cookie- og Privatlivspolitik
Klager over Affleck som Batman er en overreaktion!

Klager over Affleck som Batman er en overreaktion!

Slap nu af og giv manden en chance...

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Det går op og ned for Ben Affleck disse dage. Fra Oscar-succes med 'Argo' tidligere på året og nu den overraskende nyhed om, at han skal spille Batman i efterfølgeren til 'Man of Steel'. Og nu til fan-klager der vil have ham til at smide kappen, inden han overhovedet har taget den på.

Et nyt andragende på Change.org har allerede (pr. 24. august kl. 10) fået over 26.000 til at underskrive en digital klage til Warner Bros. og beder dem trække deres casting af Affleck tilbage. Klagen går på følgende:

His acting skill is not even close to being believable as Bruce Wayne and he won't do the role justice. He's not built, nor is he intimidating enough for the role of Batman. His portrayal of Daredevil was atrocious and he's not remotely close to an action star. Please find someone else.

Det, der virker særest ved begrundelsen, er, at han ikke skulle være bygget til at kunne spille rollen. Det var Christian Bale så sandelig heller ikke, efter han havde spillet den ultratynde hovedrolle i 'The Machinist' og tabt 27 kg. Men det forhindrede ham ikke i at oparbejde en muskelmasse, der var en superhelt værdig.

Modsvaret til denne klage er kommet prompte. Variety har set tilbage på reaktionerne, da Tim Burton valgte komikeren Michael Keaton som Bruce Wayne i sine Batman-film. Fansene var rasende, men Burton beviste, at rollen som Batman var mindre vigtig end de skurke, der var omkring ham - Jack Nicholson som Jokeren i den første film, og Danny DeVito og Michelle Pfeiffer som Pinguin og Catwoman i efterfølgeren. Selv i Nolans film er det Heath Ledger, der stjæler billedet i 'The Dark Knight' og (efter min mening) Tom Hardy som Bane i 'The Dark Knight Rises'. Den mørke tone i disse film er med til at skille dem ud fra især den gamle Batman-serie og de fire Superman-film, hvor mere eller mindre fjollede skurke var en del af charmen. Tim Burton revolutionerede genren og lagde grundstenen for X-Men-serien, Spider-Man og alle de superheltefilm, der er kommet siden. På grund af Michael Keaton? Næppe, men fordi han havde en vision og en distinkt stil og tilgang til stoffet.

Varietys endelige argument er, at mens det er let at fokusere på hovedrollerne, er det vigtigere med instruktøren og den tone, han/hun lægger for dagen. Og med Zack Snyder ved roret bliver det næppe useriøse skurke og pangfarver, der kommer til at præge stilen.

Indrømmet, jeg skulle også lige sluge nyheden om valget af Ben Affleck, og han gjorde bestemt ikke noget godt for 'Daredevil', men 1) han er blevet ældre og en bedre skuespiller (læs: mindre flødebolle) siden da; 2) Zack Snyder er en bedre instruktør end Mark Steven Johnson; og 3) Afflecks kæbe er som taget ud af et tegneseriehæfte. Derfor synes jeg godt, at man kan give ham en chance, selvom han måske ikke virker som det oplagte valg. Jeg er sikker på, at Snyder har en helt klar idé med at vælge Affleck - nu må vi se, om jeg får ret.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Putte

Jeg forstår bare ikke hvorfor de skal blive ved med at skifte ud. Behold den samme skuespiller hele vejen igennem om de vil det eller ej.
Man ville da heller ikke kunne udskifte Daniel Radcliff i Harry Potter.
Ej come on.
Men ja, han skal vel have en chance. Ser ham bare ikke som super helte typen.

droklen

Jeg kan sagtens følge skuffelse over de rolle uddelinger der har været, da jeg selv gerne havde set Christian Bale som Batman, det er også svært at bedømme en skuespillers evne til at spille den givne rolle før men har set den med egne øjne, så på den måde må vi bare vente og se filmens udfald, men derudover glæder jeg mig til at se Ben Affleck i action som Batman (i god tro om at han sagtens kan tackle rollen)

Anonymuser/0

Det er altså latterligt når folk råber "Daredevil!, Jersey Girl!", de film blev lavet for 10 år siden, i kan ikke sammenligne. Og i forhold til fysikken. Øhmm.. Han er altså en ret stor fyr, større end Christian Bale nogensinde har været. Og plus, i kan alle hade DareDevil, så meget som i vil, men der er ingen tvivl om, at kampscenerne, og den måde de sloges på, var langt bedre end alt i dark knight trilogien.

René Munch Nielsen

Men det er lidt ligesom politik. Der bliver taget nogle valg som både møder modstand men også gode ting. Som en del siger, giv Affleck en chance. Hvis man skulle begynde at dømme ud fra, hvad folk kunne og ikke kunne, så vil man sku få sig et kedeligt liv. Prøv selv at lave selv samme film og vælg egne personer til filmene. Men kan man ikke det, så venligst lad de professionelle gøre deres arbejde. Det er jo så nemt at kritisere andre bare fordi man har ondt i røven over nogle ting. Bliv dog voksen for Guds skyld. Det er kun film.

Christian

Ben Affleck skal nok klare det helt fint. Gid han også gad overtage instruktør-stolen for Snyder. Selvom jeg godt kan lide Man of Steel, så var det en alt alt for rodet affære.

Al

Had ikke de indre dæmoner før end du står ved afgrunden.

Daredevil er da stadig bedre end Man of Steel, men dårligere end Watchmen. Jeg troede heller ikke på Affleck som instruktør i starten. But I stand corrected ;->

Hvis man bare kunne dømme på forhånd, så havde jeg sparet mange håndører denne sommer.

Kick Ass is next!!

jonuser/927757

have skrevet det bedre selv! Jeg har selv mine bekymringer, men synes man skal give ham en chance!

S. Rico

Lad folk brokke sig - bagefter! Der er ingen grund til at bekymre sig på forhånd.

Når filmen engang kommer - og hvis det viser sig, at han ikke gør en god figur som Batman - så kan folk begynde at komme med deres kritik. Indtil da må man gå ud fra at mændene bag valget ved hvad de gør.

DaviMi

Man kan åbenbart ikke give blogindlæg thumps up (synes jeg ellers at have gjort før). Så gør jeg det via kommentar i stedet.

Fedt, hvor hurtigt du fik skrevet et indlæg til nyheden. Godt, at nogen rent faktisk vil forsvare manden i rollen som den nye Batman.

Jeg går ikke selv op i, hvem der spiller det forskellige. Ville se den uanset hvad. Og hvis jeg så ikke kommer til at synes om, hvordan Affleck spiller rollen, må det vel bare være sådan. Det er virkelig en ærgerlig ting at hidse sig op over.

Zulaika

Jeg må indrømme at Affleck i Daredevil ikke lige var det bedste, men men men ikke desto mindre ER han blevet ældre og mere erfaren, så jeg vil helt sikkert lade tvivlen komme Affleck til gode, da jeg synes han måske har noget der vil fange fansene.
Og Daniel skrev noget meget godt med at fansene ikke synes Affleck var "bygget" til rollen, så burde vi netop lige kigge tilbage på Christian Bale i "The Machinist" og blive lidt mere åbensindet da han gik fra den ekstrem rolle til at som Daniel siger med at det ikke forhindrede ham "i at oparbejde en muskelmasse, der var en superhelt værdig" så godt sagt! For det er nemlig sandt, der er skuespillere der har overrasket!

Så jeg krydser fingere og håber på det bedste indtil det modsatte er bevist.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter