Cookie- og Privatlivspolitik
Det er ikke københavnersnobberi, men…

Det er ikke københavnersnobberi, men…

Derfor foregår de fleste arrangementer i København

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Jeg vil gerne starte mit andet blogindlæg her på kino.dk-bloggen ved at præsentere dig for et indlæg, der blev postet på vores site for et stykke tid siden. Det er ikke for at hænge brugeren ud, så jeg har let omskrevet det med inspiration fra lignende indlæg. Det gør jeg for at eksemplificere en typisk reaktion, som vi modtager rigtigt mange af, hver gang vi oplyser om en testvisning, en gallapremiere eller selv inviterer til et biograf-arrangement.

Brugeren skriver:

"HVER gang I laver et særligt arrangement, så som gallapremiere og dette her, så foregår det ALTID i København, og det er sgu for dårligt. Hvad fanden har resten af landet gjort jer? Ja, jeg spørger bare! Efter min mening burde I slet ikke lave sådant et arrangement, når I ikke vil gøre det andre steder i landet."

Der er mange gode grunde til, hvorfor arrangementerne som regel foregår i hovedstaden. Og jeg vil – som jeg altid gør det – gerne remse dem op. Men for at skitsere omfanget af denne type klager vil jeg starte et andet sted: Som jeg altid fortæller til vores arrangementer, så er det ikke kino.dk selv, der gør arrangementerne mulige. Filmene er venligt udlånt af en distributør, som også lejer en biografsal for os. Derfor er vi altid meget taknemlige og glade, når vi har muligheden for at tilbyde vores brugere at komme med os gratis i biografen. Fordi hvert arrangement er resultatet af gavmildhed fra anden side og et godt samarbejde med distributørerne.

Når vi inviterer vores brugere ind til et gratis arrangement, skal vi naturligvis behandle alle de reaktioner – både positive og negative – som kommer på en invitation fra os, og som regel modtager vi mindst to klager for hver tilmelding til arrangementet. Klagerne handler for det meste om sted (”Hvorfor er det ikke i Herning?”) og tidspunkt (”Hvorfor er det kl. 16.30 og ikke kl. 19.00?”), og mit normale svar er følgende:

Sted
Det er i København, fordi det er her, arrangementet er. Hvis et filmselskab afholder en testvisning, gør de det i deres egne lokaler. Og hvis de lokaler er i København, er det derfor.

Kino.dk’s arrangementer arrangeres af mig i samarbejde med resten af redaktionen. Hvis vi afholder et arrangement, er arrangementet i København, fordi vi bor i København. Vores kontorlokaler er i København. De filmdistributører, vi har lånt filmen af, er i København, og biografsalen er i København. Vi er altid selv til stede til de arrangementer, vi holder for at hilse på og følge med i, hvordan det går. Og det sker, at en af filmdistributørerne kigger forbi. Det kan lade sig gøre, fordi filmen bliver vist i biograf tæt på vores kontorer.

Tidspunkt
Filmen bliver vist på det tidspunkt, hvor det var muligt at leje en biografsal.

For at være ærlig...
Hvis jeg skulle være helt ærlig, har jeg mest lyst til at svare: ”Det er et gratis arrangement! Det er et tilbud! Meld dig til og tag med, hvis du har lyst! Hvis du ikke har lyst eller ikke kan, så lad være.”

Jeg kan sagtens forstå, det er ærgerligt for alle de brugere, der bor i Odense, Herning, Kolding, Langeland eller et andet sted, hvor det ikke lige er til at komme til København. Men sagen er den, at det også skal kunne lade sig gøre på det rent praktiske plan. For en virksomhed som kino.dk er det vigtigt, at vi mødes med vores brugere i biografen og ser en film sammen i ny og næ. Men det er sjældent muligt at lave så store arrangementer, at de strækker sig ud til andre steder end her, hvor vi selv er.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camilla

Det er nu bare engang sådan, at når man primært og for det meste kun testviser i København, så er publikummet derefter. Jeg synes at responsen fra publikummet på gratis testvisninger bør være bredere, så det afspejler det danske publikum, og ikke kun "københavnerne". Folk er forskellige alt efter hvor i klandet man befinder sig, og f.eks. så er humoren i sønderjylland, kontra nordjylland kontra København, bare ikke helt det samme.

Argumentet med at I er i København, at salene er i København osv. er vel valide argumenter, men viser samtidig også hvor lidt I prøver at rykke ud til de andre biografbyer.

Jeg har en gang taget en testvisning i Paldads, og gør det aldrig igen. Forestillingen var kl 18.30, og jeg kom fra Næstved. Svedte vild og voldsomt da jeg nåede frem, grundet tidspresset med at få fri fra arbejdet og tage turen derind. Det tager en del af hyggen.

Som Wayne siger, så er det jo ikke en koncert der skal fremvises, og jeg tror nu sagtens man kan sende en medarbejder til Aalborg for at testvise (turen tager 2 timer med fly...)

Det er ikke for at brokke mig over gratis forestillinger, det er kun fedt - men formålet med de gratis forestillinger er jo at teste publikummet, og jeg synes at det er et snævert publikum man hiver fat i gang på gang, og det er netop dét jeg synes at er ærgerligt.

Billetdamen

Tag jer da sammen jer der klager!

Der er da mange arrangementer i jeres egne lokale biografer. Godt nok ikke gratis, men der sker noget. Støt op om det, istedet for at brokke jer.

Det er altid så let at brokke sig.
Sæt jer da ind i KINO's sted og tænk jer om. Hvorfor skulle de flytte sig, for at tilfredsstille en masse der brokker sig, når de har succes med det de gør i forvejen?

Synes vi jyder, og alle andre der ikke bor i KBH området, skal være glade for at KINO har en så dejlig hjemmeside, vi kan benytte os af, og ærgre os over at lige dette tilbud ikke omhandler os.

Og igen, støt op om jeres lokale biograf, og spørg dem om det ikke kunne være muligt at lave sådanne visninger. Jeg tror det ikke, men der sker ikke noget ved at spørge.

Wayne

Jeg køber ikke argumentet - jeg må også rejse til Herning for at se en fed koncert....

Det har jo intet med film at gøre.

Hvad så med vigtige landskampe i fodbold, som altid foregår i Parken - skal det så være et argument for et eller andet vedrørende film?

Vi taler om en biograffilm, ikke en unik oplevelse som en koncert eller en landskamp - som kun foregår den ene dag. Det vil være vanvittigt at skulle bruge 7 timer på transport, tur retur, plus op til 1000 kr. i transport - når filmen senere vises lokalt.

Kino er talerør for 33 biografer, fordelt over det meste af Danmark.

I mine øjne er kino's arbejdsgivere altså ikke kun de biografer, og biografgængere som ligger i/bor i København.

Kino's medarbejdere burde derfor være for hele landet - og ikke kun København.

Jeg kan ikke se hvorfor det skulle være et uoverskueligt problem for Kino, at sende en eller flere medarbejdere ud i provinsen og vise film der. Det er tilsyneladende ikke et problem at sende medarbejdere til forpremiere og efterfølgende interviews rundt om i verden. Men det er selvfølgelig mere spændende at tage til Cannes eller London - i stedet for Svendborg eller Hobro.

Jeg kan ikke forestille mig at der vil være en lokal biograf, som ikke kan finde et lokale til efterfølgende interviews, hvis det samtidig giver reklame og fokus på deres hjemmebane.

Rent logistisk giver det mere mening at 1 eller 2 Kino medarbejdere rejser ud, en gang imellem - frem for at hele landet skal tage til København.

Camilla

Kunne ikke være mere enig!! :)

satisfythecrave

Godt blogindlæg, men ærgeligt at det var nødvendigt at lave. Når Kino.dk "bor" i København, og de fleste filmselvskaber gør det samme, så er det kun naturligt at tingene foregår i København. Det er ikke favorisation af en enkel landsdel, det er bare en kendsgerning, at der er mange ting, der nu engang ligger i et lands hovedstad. Og så nytter det dælme ikke noget, at blive barnesur over det. Jeg har familie der bor i Avignon i Frankrig, og når jeg er på besøg, så må da bare indfinde mig med at Mona Lisa hænger i Louvre i Paris, og ikke i Calvet Museum i Avignon.

Misforstå mig ikke, jeg kan sgu godt forstå, at det er ærgeligt, men sådan er det jo bare. Vi københavnere må jo, som andre brugere har sagt før mig, også bare bide i os, at de fleste af de store, fede koncerter bliver afholdt i Jylland. Jeg brokkede mig da ikke, da Lady Gaga holdt koncert i Herning, det kostede mig femhundrede kroner, at komme frem og tilbage, hvor det kun ville have kostet mig 24 kroner, at komme ind til Parken, men det var alle pengene værd, og lydkvaliteten i Herning er desuden meget bedre end i Parken.

Mortenuser/264629

Nøj hvor skulle folk skamme sig...

Kino.dk giver en sjælden gang imellem mulighed for - i samarbejde med distributører - at afholde specielle arrangementer der er gratis.
Hvordan personer i dagens Danmark nogensinde kan klage over noget så prisværdigt fra et kommercielt selskabs side er mig en gåde.

Selvfølgelig afholder de disse arrangementer hvor og når det er mest hensigtsmæssigt for virksomheden.

Så stop nu alt det brokkeri omkring lokation, og så bare sæt pris på at Kino.dk overhovedet gider at afholde disse arrangementer.

Ninnauser/226374

Men når i laver testfremvisninger og anmelderpaneler, kunne I vel sende en filmrulle til Odense, Århus og Ålborg og booke en sal søndagmorgen hvor der ikke er mange i biografen.

På den måde kunne man inkludere resten af landet, i de sjove events.

Jeg selv sætter stor pris på jeres 40 kroners smug fremvisninger af de lidt skæve film. Film jeg ellers måske ikke ville have set men hvor prisen trækker fyldte sale.

Maria

Filmene til speciel pris må næsten være BioZonen, og ikke kino.dk. :)

Man er nødt til at sende en medarbejder med fra kino.dk der kan præsenterer eventen, man kan ikke bare "sende en filmrulle afsted". ;)

Anmelderpanelet skal, efter den film de ser slutter, have optaget deres anmeldelse i kino.dk's lokaler - som ligger i København. :)

Troels

I hear you Line. Jeg ved hvor frustrerende det er, at arbejde i servicesektoren. Ligesom dig, så oplever jeg også vrede kunder og masser af klager, og jeg har også meget meget ofte lyst til at give dem igen og sige "Hey! Jeg er kun et menneske! Jeg gør, hvad jeg kan! Hvis du ikke er tilfreds, så smut!" - men det gør jeg ikke, og det vil jeg aldrig gøre, for det er noget man må brænde inde med, og kun dele med sine nærmeste eller sine kolleger. Smil og vink, ligegyldigt hvor meget man får smidt i hovedet. Du kan ligeså godt give op, for du kan ikke tilfredsstille samtlige egoistiske narrebjælder derude.

Derfor synes jeg også det er forkert, at lufte sine følelser i et blogindlæg som det her. Det er til ingen verdens nytte, udover at du selv får lettet dit hjerte - hvilket du skulle have gjort i din egen personlige blog, eller hjemme i stuen. Så derfor: hvis du vil give dig tid til at svare på samtlige klager og henvendelser du får angående arrangementer, så hold dig til dine fine standardsvar, som du kan copy-paste og sende afsted. Det er der intet ondt i.

Ask yourself this: Hvilken nytte gør det her blogindlæg?

Peter H. GO PACK GO

Ja det sku utroligt som folk kan klage over en gratis gode. P.S. da jeg vandt New Kids on The Block og Backstreet Boys konkurrencen klagede jeg da heller ikke over at skulle hele vejen til Herning fra København. Derimod havde jeg en ekstatisk kæreste som var diehard Backstrret boys fan gennem teenage årene, så blev en god bil tur til Herning. Så tak Kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter