Tom Cruise har gjort det igen: Laver "sommerens bedste actionfilm"

De første reaktioner er ude
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One
(© UIP)

Vi skal vente lidt endnu på at kunne gå i biografen og se Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One. Den nyeste film i franchisen med Tom Cruise i front har nemlig premiere den 12. juli.

Den syvende film i serien har dog netop haft verdenspremiere i Rom, så de første reaktioner er nu sluppet løs. Vi har samlet en håndfuld af dem herunder. Hvor især den nytilkomne skuespiller Hayley Atwell, som mange måske vil kende som Peggy Carter i Marvel-fimene, fremhæves - sammen med Cruise.

LÆS OGSÅ: Billetsalget til 'Mission: Impossible 7' er startet på kino.dk

'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One' følger atter IMF-agenten Ethan Hunt, der selvfølgelig igen spilles af Tom Cruise.

Denne gang gælder det for Hunt og hans IMF-hold at opspore et farligt våben, inden det falder i de forkerte hænder.

Filmen instrueres og er medforfattet af Christopher McQuarrie, der også stod bag Mission: Impossible - Rogue Nation og den forrige film Mission: Impossible - Fallout samt den kommende ottende film Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two.

Herunder er en række af de første og meget lovende reaktioner på filmen:

- Igen er produktionsværdien HELT VILDT HØJ med nogle af de mest veldefinerede og medrivende set pieces, der er filmet på måder, der virkelig får dig til at føle, at du er midt i filmens action. Perri Nemiroff, Collider.

- Føles som sin egen film, mens den sætter næste halvdel op. Kate Erbland, IndieWire.

- Jeg havde den absolut bedste oplevelse […] en upåklagelig lavet actionfilm, der ikke stopper med at underholde. Hver actionsekvens er lang, vild og intens. Historien er stor og vidtstrakt, men jeg kan godt lide, hvordan den både føltes komplet og efterlod mig dødspændt på, hvad der venter som det næste. Erik Davis, Fandango.

- Fantastisk […] Fremragende nye karakterer. Kæmpe variation af action og et sidste set piece, der rangerer på top 2-3 i franchisen. Germain Lussier, Gizmodo.

- 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One' er utrolig. De hurtigste 2 timer og 30 minutter af en film, jeg længe har set. En af de bedste film, jeg har set i år, og Tom Cruise har gjort det igen. Kræver at blive set på det største lærred. Kan ikke anbefale denne film nok. Steven Weintraub, Collider.

- Fænomenal! Hayley Atwell STJÆLER hver en scene, hun er med i. Dette er nu min yndlings Mission: Impossible-film. Joseph Deckelmeier, Screenrant.

- 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One' er årets bedste film! Tom Cruise har gjort det igen! Action, som vil få dig til at tabe kæben, der er meget på spil og et pulserende tredje akt, der vil få dig ud på kanten af ​​dit sæde! Tom Cruise er bedre end nogensinde, og Hayley Atwell er utrolig! 'Mission: Impossible 7' er perfektion af en actionfilm! Rohan Patel, ComicBook.

- VENTETIDEN VÆRD! 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One' er ABSOLUT FANTASTISK & DEN HIDTIL BEDSTE MISSION-film! Fantastisk historie, fremragende cast, utrolig action, der vil holde dig på kanten af ​​dit sæde - Tom Cruise har overgået sig selv med SOMMERENS BEDSTE ACTION-FILM! Scott Mantz

Anbefalet til dig