Tid til igen at blive fortryllet: Elsket 80'er-eventyr genoplives

Mon vi igen skal synge med på det ørehængende hit?
The NeverEnding Story
(© Bavaria Film)

Eventyret begyndte i bøgernes verden med tyske Michael Endes fantasy-roman fra 1979, hvor vi første gang mødte drengen Bastian, der finder en mystisk bog, hvis historie snart kommer til live på yderst levende vis.

Bogen er naturligvis The Neverending Story - på dansk 'Den uendelige historie'. Den blev filmatiseret under samme titel i 1984 af instruktør Wolfgang Petersen (Das Boot, The Perfect Storm, Air Force One).

Nu er det blevet annonceret, at det fortryllende eventyr fortsætter i ikke blot en film, men en række nye eventyr. I hvert fald, hvis det står til folkene bag. Det skriver Variety.

Forude venter således efter alt at dømme ikke kun et nyt møde med Bastian og den eventyrlige bog, men også helten Atréyu og hans hest Artax, hvis skæbne har fået generationer til at knibe en tåre eller ti.

Foruden kan vi nok også se frem til en ny flyvetur med dragen Falkor, mens eventyret også huser både stenkæmper og andre mystiske skabninger.

Spørgsmålet er så, om samme ørehængende temanummer af Limahl også vender tilbage. Måske i en ny version? Vi synger i hvert fald stadig med på "the never eeending stoooooryyy!".

Bogen fra 1979 blev en bestseller i Tyskland og er siden blevet oversat til mere end 45 sprog med i millionvis af solgte eksemplarer verden over.

Den originale film fik to fortsættelser med 'The NeverEnding Story II: The Next Chapter' og 'The NeverEnding Story III' fra henholdsvis 1990 og 1994.

Der er endnu ikke meget andet annonceret om den kommende række af film. Hverken en rollebesætning, instruktør eller en premieredato. Vi venter i spænding på mere nyt!