Se videoen: Tom Cruise sætter livet på spil i nyt, vanvittigt stunt

'Mission: Impossible'-holdet var "rædselsslagen"
'Mission: Impossible -  Dead Reckoning Part One'
(© 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One' / UIP)

Det er næsten ved at blive tradition. Hver eneste gang, der udgives en ny film i den kvalitetssikre action-filmserie ’Mission: Impossible’, er det altid med nye historier om, hvordan Tom Cruise denne gang har sat sit liv på spil i sin kompromisløse dedikation til realisme.

Filmstjernens nyeste påfund er at udøve en af verdens farligste sportsgrene i verden i den kommende Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One – nemlig det såkaldte speedflying.

Selvom det godt kunne ligne simpel paragliding, foregår speedflying tættere på klipper for at opnå mere acceleration, hvilket samtidig betyder, at der er større sandsynlighed for at styrte med fatale konsekvenser.

Et nyt klip fra bag kulissen på den nye film er netop blevet udgivet, hvor filmes instruktør Christopher McQuarrie og Cruise selv fortæller om det vilde stunt. Man kan se videoen i bunden af artiklen.

- Bag kulisserne var vi alle rædselsslagne, fortæller McQuarrie i videoen.

- Når han skulle lande, måtte Tom flyve mod kamerabilen. Det betød, at Tom skulle ramme det præcise punkt, ellers kunne det ende i katastrofe.

Mens de fleste skuespillere insisterer på at bruge stuntmænd til enhver scene, der bare er en smule farlig, er Tom Cruise notorisk kendt for at vælge det modsatte. Det virker næsten til, at jo farligere et bestemt stunt kan være, jo mere interesseret vil Cruise være i at tage udfordringen op. 

'Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One' rammer de danske biografer d. 12. juli.

Se videoen om speedflying herunder:

Anbefalet til dig