Mads Mikkelsen afslører sin overraskende drømmerolle i Hollywood

Den havde vi ikke set komme. Men ja, hvorfor ikke?
Mads Mikkelsen i 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'
(© 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' / Disney)

Mads Mikkelsen har prøvet det hele. 

Han har været en troldmand i Harry Potter-universet, en James Bond-skurk, en Marvel-skurk, Dødstjerne-videnskabsmand i Star Wars og en kannibal. 

Senest er den danske stjerne igen at finde i en stor international skurkerolle - denne gang som nazist overfor Harrison Ford - i den biografaktuelle Indiana Jones and the Dial of Destiny.

Er der overhovedet noget, han mangler i den store filmverden?

I et interview med det amerikanske medie Games Radar blev han for nyligt spurgt, om der er en franchise, som stadig er på hans ønskeliste over kommende projekter. Han kom med et overraskende svar!

For Mikkelsen er det dog ikke en bestemt filmserie, som står øverst på træsko-listen. Det er nærmere en bestemt slags rolle, han drømmer om. Han fortæller:

- Det er ikke rigtig en franchise, men hvis du taler om genre... Jeg har altid ønsket at være en zombie. En dansk nazistisk zombie. Hvorfor tænkte jeg ikke på det?

Selvom et medlem i hæren af de uddøde måske ikke lå lige til højrebenet, er det bestemt et af de projekter, som vi ikke vidste, vi havde brug for. Vi håber derfor at nogle producere i Hollywood lytter med og får Mikkelsen castet som en levende død hurtigst muligt.

Måske kunne Doctor Voller fra Indiana Jones endda vende tilbage som en zombie? I såfald kunne han slås mod Pilou Asbæk, der netop har spillet nazi-zombie i filmen Overlord.

Mads Mikkelsen kan opleves i biograferne netop nu i ’Indiana Jones and The Dial of Destiny’.

Anbefalet til dig