Ligner han? Se første billede af Timothée Chalamet som ikonisk musiker

Han er anset som en af de absolut største!
Billede
(© Little Women / Sony Pictures)

Hvis det er noget, som Hollywood i øjeblikket er glade for, så er det film om store musikere, eksempelvis Bohemian Rhapsody, Rocketman, Elvis og nu A Complete Unknown.

Filmen skal omhandle en ung Bob Dylan, og nu er det første billede af hovedrolleindehaveren Timothée Chalamet, i rollen som den ikoniske musiker, landet.

Du kan se billedet i bunden af artiklen.

Mere specifikt omhandler filmen Bob Dylans ankomst til New York i søgen efter hans store helt, den efterhånden skrantende Woody Guthrie.

Undervejs bliver han godt modtaget af folkemusik-scenen i byen, hvor der foruden Guthrie er en bred anerkendelse af hans talent fra musikere som Pete Seeger og Joan Baez.

SE OGSÅ: Første billede fra ny Michael Jackson-film

Udover stjerneskuddet Timothée Chalamet er der en række af kendte navne på rollelisten, som vi kan se frem til, at opleve i filmen.

Eksempelvis vil Seeger og Baez blive spillet af henholdsvis Edward Norton (Fight Club) og Monica Barbaro (Top Gun: Maverick)

Derudover fremgår både Nick Offerman og Boyd Holbrook også på listen, sidstnævnte står endda til at skulle spille rollen som Johnny Cash.

Afslutningsvis er det værd at nævne, at filmen vil blive instrueret af James Mangold, der stod bag filmen om netop Cash, Walk the Line, men også har andre store titler som Logan, Le Mans '66 og Indiana Jones and the Dial of Destiny på sit CV.

'A Complete Unknown' afventer dansk premieredato.