Læs de første reaktioner på 'Barbie': "Giv Ryan Gosling en Oscar-nominering"

Let's go party!
Barbie
(© Warner Bros. / Barbie)

Endelig kan vi sætte os til rette i biografen og se Greta Gerwigs ventede Barbie med Margot Robbie og Ryan Gosling i front som henholdsvis titelkarakteren og Ken.

Vi samlede tidligere på måneden nogle af de første reaktioner på filmen efter den internationale verdenspremiere. Se dem herunder:

- 'Barbie' overraskede mig, og det mener jeg på den bedst mulige måde. Den er sjov, bombastisk og meget intelligent. Greta Gerwig […] rammer plet. Margot Robbies præstation er fantastisk og Ryan Gosling og Simu Liu er ren underholdning! Hele castet er genialt! (Joseph Deckelmeier, Screenrant)

- 'Barbie' [er] i øjeblikket min yndlingsfilm i år. Greta Gerwig overgik på en eller anden måde mine forventninger. Hun tackler det positive og negative ved Barbie yderst smukt. Giv Ryan Gosling en Oscar-nominering, jeg er dødseriøs! (Jamie Jirak, ComicBook)

- 'Barbie' er perfektion. Greta Gerwig leverer en nuanceret kommentar til, hvad det vil sige at være kvinde i en finurlig, vidunderlig og grinende sjov fortælling. Hele castet skinner, især Margot Robbie og Ryan Gosling er i roller, som de tydeligvis var født til at spille. (Katcy Stephan, Variety)

- 'Barbie' er vittig, inderlig og til tider ligefrem sjov. Ryan Gosling stjæler sine scener og leverer de fleste af grinene, mens Margot Robbies dybfølte præstation vil sætte sig i dit hjerte. Mens jeg nød det meste af filmen, føles manuskriptet til tider oppustet. (Sharronda Williams, Pay or Wait)

- Håndværket er utroligt. Især inkluderer kostume- og produktionsdesignet arbejde på højeste niveau, der i høj grad bidrager til at skabe følelsen af, at disse virkelig er Barbier, deres drømmehuse, og deres verdener kommer til live. Hvad historien angår, er det der, jeg er lidt mere blandet. (Perri Nemiroff, Collider)

'Barbie' har biografpremiere den 20. juli.

Anbefalet til dig