Indiana Jones-instruktør var "f*cking heldig" at få Mads Mikkelsen med ombord

Vi har mødt Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook og James Mangold
Indiana Jones and the Dial of Destiny
(© Walt Disney Pictures)

En af årets mest ventede film udkommer i denne uge, når Harrison Ford igen svinger pisken som titelkarakteren i Indiana Jones and the Dial of Destiny.

På rollelisten i den femte film i serien finder man også danske Mads Mikkelsen, der spiller den tyske videnskabsmand og nazist Dr. Voller, som sammen med sit hold af ligesindede - bl.a. hans højre hånd Klaber, der spilles af Boyd Holbrook - forsøger at finde "The Dial of Destiny".

Selvfølgelig er den aldrende eventyrer og arkæolog Indiana Jones på sagen. Han får denne gang følge af datteren til en tidligere ven, den egenrådige Helena (Phoebe Waller-Bridge).

Filmen havde verdenspremiere på filmfestivalen i Cannes, hvor vi mødte Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook og instruktøren James Mangold til eksklusive interviews.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen starter optagelser på amerikansk gyser med Hollywood-legende

Vi spurgte bl.a. de to skuespillere om, hvordan det er at få tilbudt en rolle som nazist, mens det også blev til en længere snak med James Mangold om Mads Mikkelsens kvaliteter som skuespiller, hvor det mest opsigtsvækkende nok var, da den anerkendte instruktør sagde:

- Jeg troede ikke, han ville være med. Men tilbyd ham da rollen, for vi ville være så fucking heldige, hvis han vil.

Noget af et kraftudtryk at bruge om at hyre danskeren, der selv reagerede på det med en vis overraskelse, især fordi, som han siger: "Hvorfor skulle jeg ikke være med? Det er Indiana Jones, det er Boyd, det er Jim (James Mangold, red)".

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' har biografpremiere den 28. juni 2023.

Nyheder anbefalet til dig