Hollywood-legende til publikum: "Frygt ikke at blive ældre - der er mange eventyr forude"

Interview med holdet bag 'Book Club - Turen går til Italien'
Book Club 2
(© Book Club - Turen går til Italien / UIP)

Historien om fire modne veninders bogklub blev et overraskende biografhit i 2018, og nu er Hollywood-stjernerne Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen og Candice Bergen tilbage som Vivian, Diane, Carol og Sharon i efterfølgeren Book Club - Turen går til Italien.

Gennem corona-pandemien har bogklubben holdt virtuel kontakt. Vivian har endelig sagt ja til et frieri, mens Diane har fundet en gammel dagbog, der afslører, at de fire veninder for mange år siden havde en plan om at rejse til Italien sammen.

Nu vil skæbnen det sådan, at tiden er perfekt for hver af kvinderne til en eventyrlig (og skandaløs) rejse sammen. 

Vi mødte tre af filmens fire hovedroller, manuskriptforfatter Erin Simms samt instruktør og manuskriptforfatter Bill Holderman til et interview over Zoom (før SAG-AFTRA-strejken) til en snak om bl.a. den hjertevarme komedies budskab til biografpublikummet. Se hele interviewet nederst.

Til spørgsmålet om deres håb for biografgængernes oplevelse med filmen, lød svarene således:

- Jeg håber, at [det unge biografpublikum] ikke vil frygte at blive ældre. At de kan se, at der er mange eventyr forude, startede Mary Steenburgen.

- At livet er længere, end det virker, fortsætter Candice Bergen.

Efter en pause pointerer Steenburgen også, at hun bare håber, at publikum vil få en god og sjov oplevelse med 'Book Club - Turen går til Italien'.

- At de griner. Der er mange hårde ting i verden, så her kan de i to timer bare komme og få det sjovt med os.

Instruktøren Bill Holderman håber, at publikum vil føle sig inspirerede.

- Jeg håber, at de er underholdt. Men jeg håber, at de føler sig inspirerede til at finde sammen med deres venner og rejse og se verden.

Foruden de store skuespillere i hovedrollerne, kan man også opleve øvrige erfarne kræfter i form af Andy Garcia (Ocean's Eleven), Don Johnson (Knives Out - Var det mord?) og Craig T. Nelson (Poltergeist) på det store lærred.

'Book Club - Turen går til Italien' kan ses i biografen nu. 

Anbefalet til dig