Adele forudsagde film-flop: Jennifer Lawrence fortryder, hun ikke lyttede

Stjernesangerens råd blev ikke fulgt
Jennifer Lawrence og Adele
(© Red Sparrow / 20th Century Fox & Adele: I Drink Wine / Youtube)

Siden Jennifer Lawrence tog verden med storm som Katniss Everdeen i Hunger Games-serien, har hun uden tvivl været en af de største filmstjerner i Hollywood med adskillige Oscar-nomineringer (og en sejr) samt storfilm på stribe.

Med alderen er Lawrence tydeligvis blevet meget bevidst om, hvilke roller hun påtager sig. 

Hun holdt i 2019 en to-årig pause skuespillet. Og i forbindelse med sit comeback i 2021 afslørede, hun i et interview med The New York Times, hvilket film der var medvirkende til, at hun valgte at trække sig fra rampelyset i en periode. Nemlig filmen Passengers

Det var faktisk ingen ringere end stjernesangeren Adele, som i første omgang skulle have rådet hende til ikke at tage imod hovedrollen i den romantiske science fiction-film fra 2016, hvor hun spillede overfor Chris Pratt.

Adeles begrundelse skulle have været, at "rumfilm er de ny vampyrfilm", hvortil Lawrence tilføjer, at hun fortryder, at hun ikke havde lyttet til popstjernen.

Jennifer Lawrence omtalte filmen som det øjeblik i hendes karriere, hvor hun pludselig kunne mærke sine fans’ utilfredshed over hendes valg af projekter:

- Jeg tænkte: "Åh nej, I er her, fordi jeg er her, og jeg er her, fordi I er her. Vent, hvem besluttede, at dette var en god film?"

I 2021 fortalte hun ydermere til Vanity Fair, at det var den periode, hvor hun bl.a. lavede 'Passengers', der fik hende til at træde væk fra rampelyset:

- Jeg producerede ikke den kvalitet, som jeg burde. Jeg tror bare, at alle var blevet trætte af mig. Jeg var blevet træt af mig. Det var nået til et punkt, hvor jeg ikke kunne gøre noget rigtigt.

Selvom der var en stor del af publikum, der var glade for 'Passengers', er den stadig blandt en af Lawrence’ dårligst anmeldte film. 

På den amerikanske anmeldercentral Rotten Tomatoes har den en score på 30%, hvilket er meget lavt ift. hendes normale standard.

Se vores videointerview med stjernen i forbindelse med komedien No Hard Feelings fra 2023 herunder.