30 år senere: Bruce Willis hyldet af kollega fra elsket mesterværk

"Vi har været venner"
Bruce Willis / Pulp Fiction
(© Miramax)

I år fylder det banebrydende mesterværk Pulp Fiction 30 år, og i den forbindelse var en række af filmens skuespillere samlet for at fejre jubilæet. Det skete i sidste uge ved TCM Classic Film Festival i TLC Chinese Theatre i Los Angeles.

En, der dog ikke kunne være med, er Bruce Willis, der lider af demens, og som har ladet sig pensionere. Det afholdt dog ikke hans kollega, den 70-årige John Travolta, for at sende varme ord i hans retning, da Entertainment Tonight fangede ham på den røde løber i Hollywood:

- Bruce og jeg har en historie. Vi lavede "Look Who’s Talking" sammen, og vi havde stor succes med det. Så vi har været venner. Vi har været på ferie sammen, Kelly Preston og jeg med Bruce og Demi Moore. Så dette er ikke noget nyt. Vi havde det godt med hinanden.

John Travolta spiller i 'Pulp Fiction' rollen som Vincent Vega, mens Bruce Willis er bokseren Butch Coolidge. De to har ikke mange scener sammen, men oplevelsen med kollegaen og filmen generelt lyder ifølge Travolta til at have været virkelig god.

- Det var meget nemt at være sammen med hinanden og slappe af, forstår du? Og der var ægte omsorg. Og vi var heldige at have været med i en meget speciel film [Pulp Fiction, red.].

Quentin Tarantino instruerede 'Pulp Fiction', og han modtog Guldpalmen i Cannes for filmen. Instruktøren har tidligere været ude og udtale, at han vil give Bruce Willis en afskedsrolle i sin sidste film

I sidste uge kom det dog frem, at Tarantinos sidste film ikke bliver 'The Movie Critic' alligevel, og dermed er rollen til Willis oppe i luften. Men mon ikke, at QT finder en måde at hylde sin tidligere skuespiller på alligevel? Det ville i hvert fald være god stil.

LÆS OGSÅ: Tarantino vil give Bruce Willis en afskedsrolle i sin sidste film

LÆS OGSÅ: Tarantino aflyser sin sidste og 10. film