Stjerne-skuespillere skal medvirke i nye Marvel-film

Superhelte fra Hollywood
Billede
(© My Blueberry Nights / Spider-Man 3)

Marvel-universet er allerede befolket af kæmpe Hollywood-stjerner, og nu kan to nye navne tilføjes til den imponerende liste.

De Oscar-nominerede skuespillere Jude Law og James Franco er nemlig begge klar til at trække i superhelte-tøjet i hver deres Marvel-franchise.

For nyligt kom det nemlig frem, at Fox har hentet Franco ind til sin helt egen solo-film i X-Men-universet. Det drejer sig om en filmatisering bygget på tegneseriehelten Multiple Man.

En herre som kan kopiere sig selv i det uendelige, så vi kommer nok til at hilse på en del forskellige udgaver af den kære Franco. Superheltefilmen skrives af Wonder Woman-forfatteren Allan Heinberg.

Ligeledes har Jude Law tilsluttet sig den kommende Marvel-film Captain Marvel, der har Brie Larson i titelrollen. Law skal spille Dr. Walter Larsson, der fungerer som en mentor for Captain Marvel, og derfor også betegnes som en af filmens ledende karakterer.

'Multiple Man' har endnu ingen premieredato, men Franco er aktuel i The Disaster Artist, som han også selv har instrueret, den 1. februar.

Captain Marvel får premiere den 7. marts 2019.