Spider-Mans vampyr-fjende filmatiseres

Marvel-universet fortsætter
Billede
(© Marvel)

Sony er ifølge The Hollywood Reporter på vej med endnu et spin-off fra Spider-Man-universet. Denne gang drejer det sig om vampyren Morbius the Living Vampire.

Karakteren, der er en antihelt sammenlignet med Edderkoppen, blev introduceret af Roy Thomas og Gil Kane i 'Amazing Spider-Man #101', og filmen vil komme til live via Power Rangers-holdet Burk Sharpless og Matt Sazama. 

Morbius hedder i virkeligheden Doktor Michael Morbius og er en forsker, der lider af en sjælden blodsygdom. I et forsøg på at finde en kur udvikler den gode doktor sig til en slags vampyr, der tørster blod, har hugtænder og besidder en overnaturlig styrke. 

Lidelsen gjorde ham først til en naturlig fjende af Peter Parker, men med tiden forvandlede Marvel Morbius til en slags dyster helt. 

Se også: Første trailer til The New Mutants.

Filmselskabet har for tiden fokus på udviklingen af deres Marvel-karakterer, der for det meste affødes af tegneserie-universet omkring Spider-Man. Et eksempel er de kommende film om Silver Sable og Black Cat og Tom Hardys Venom.

Om de på filmfronten hænger sammen med Spidey, er Sony dog meget hemmelighedsfulde omkring. Ej heller vides det, om vi vil få flere krydsninger mellem Sonys helte og Disneys Marvel-helte a la Iron Man, som vi så det i Spider-Man: Homecoming.

Morbius the Living Vampyre har endnu ikke fået en premieredato.