Cookie- og Privatlivspolitik
Ringenes Herre-serien skildrer helt nye begivenheder

Ringenes Herre-serien skildrer helt nye begivenheder

Nye detaljer om Tolkien-projektet

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Amazon står over for en af tv-historiens måske dyreste produktioner nogensinde, da de nu officielt er tilknyttet flere sæsoner over J.R.R. Tolkiens populære univers.

I dag har Amazon bekræftet, at handlingen skal foregå i tiden før Ringenes Herre-trilogien. Tv-serien vil altså ikke bygge direkte på materiale skrevet af Tolkien, men istedet skildre helt nye begivenheder.

Det vil sige, at vi næppe får et gensyn med Frodo og kompagni, men istedet skal forvente en tidslinje, der foregår mellem Hobbitten og Eventyret om ringen eller endnu tidligere. 

Handlingen er defineret af, at Amazon på trods af et tæt samarbejde med New Line og Tolkiens familie, ikke har de samme rettigheder, som Peter Jackson havde til filmene. Begrænsningerne åbner til gengæld op for endnu flere spin-offs efterfølgende.

Læs også: Han skal spille Tolkien.

Tilgangen er den samme, som vi har set i andre tv-serier med begrænsede rettigheder. Fx. handler 'Gotham' om Bruce Wayne og ikke Batman, mens 'Legion' aldrig bruger termen X-Men på trods af sin mutant-oprindelse.

Læs også: 5 potentielle Tolkien-film.

Hvem, der skal stå bag og foran kameraerne, når Ringenes Herre-serien produceres, er ikke på plads, ej heller en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Rasmus/Musen

Jeg tror nemlig, at Amazon kan gøre det samme, som Fox Broadcasting Company fx. har gjort med Gotham og som FX har gjort med Legion. Efter min mening fungerer det helt vildt godt, og det bliver meget mere "spændende" at gå i dybden med disse serier, end hvad selve Hovedfilmene har gjort. Specielt Gotham synes jeg er Helt Vildt spændende at dykke nærmere ned i de forskellige skurkes identiteter, som vi ikke har set nogensinde i filmene før.
Der skal vel også snart ske noget med universet alligevel, så en TV-serie tænker jeg HELT SIKKERT vil komme til at fungere meget fint for publikummet.
YEARH, BABY!
:-D
;-)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Johnnyuser/335920

mener jeg at jeg hørte et rygte om at de ville lave 2 film. Den første skulle være en direkte adaptation af Hobitten og den anden film skulle være en fortælling af hvad der skete i de 60 år der er mellem Hobitten og Ringenes Herre, hvor Viggo Mortensen muligvis kunne gentage sin rolle som Aragorn.

Dette ville have givet mest mening, men i stedet for blev der kogt suppe på en 300 siders godnathistorie for børn over 3 film. Jeg ved ikke hvodan Amazon vil gribe det an, men som minimum skal det være godt, hvis de skal kunne lokke folk til at tilmelde deres streaming.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Og tager med ved lære af ‘Game of Thrones’, så har Amazon et kommende guldæg.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Endelig kommer det første kig på efterfølgeren til Den Helt Utrolige film med De Helt Utrolige superhelte, som er ingen ringere end: De Utrolige!

12 timer siden
Mikkel Poulsen

Endelig udkommer den længe ventede efterfølger fra 2004.

13 timer siden
Henriette69

Men en tv- serie vil jo så heller ikke være en genindspilning af filmene.
Synes jeres overskrift en temmelig misvisende....

14 timer siden
Henriette69

Kan du ikke nøjes med at tale på egne vegne.... ??

14 timer siden
Elias
Lel

Håber på det bedste. Intetsigende trailer, men den skal stadig ses.

1 dag siden

Aktive debatter