Bliver Avengers 3 en kupfilm?

Fra superskurk til gangster
Billede
(© Disney)

Meget lidt er sluppet ud om den kommende Avengers: Infinity War, men nu har instruktør Anthony Russo løftet lidt af sløret for, hvad vi kan glæde os til i Marvels kommende superhelte-brag.

Superskurken Thanos' jagt på de seks infinity sten er det helt store omdrejningspunkt, i sådan en grad at den intergalaktiske titan faktisk næsten får en hovedrolle.

- Vi har skabt en interessant historie omkring ham [Thanos], der i nogen grad trækker meget på kupfilm-genren, da han jagter infinity stenene på en langt mere dristig og succesfuld måde end tidligere.

Fortæller Russo, der fortsætter:

- Hele filmen har en stærk energi fokuseret omkring skurken, der hele tiden er et skridt foran heltene. Vi har set på en masse film, der har denne kup-lignende energi, og hentet inspiration derfra.

Marvels film har allerede haft stort succes med at blande flere genrer i deres superheltefilm, fx fortalte Russo-brødrene os, hvordan at Captain America: Civil War bl.a. var inspireret af seriemorder-thrilleren 'Seven', og tidligere har Ant-Man lagt sig tæt op ad kupfilmens formel.

Den Oscar-nominerede Josh Brolin har rollen som Thanos - nu galaksens største gangster. Kæmpen har indtil videre holdt sig meget i skyggen, så det bliver spændende at se ham i fuldt flor!

Avengers: Infinity War får premiere den 26. april 2018. Men lige nu kan Thor: Ragnarok opleves i biografer landet over.