Beyoncé får stor rolle i Løvernes konge

Den nye Elton John?
Billede
(© Dreamgirls/DreamWorks)

Rygterne om hendes medvirken har svirret et stykke tid, men nu er det officielt: Beyoncé Knowles skal lægge stemme til løvinden Nala i Disneys genindspilning af Løvernes konge.

Dermed kan vi forvente, at den storsælgende superstjerne skal synge en af filmens helt store musicalnumre, 'Can You Feel the Love Tonight', men det vides endnu ikke, om hun også får til opgave at indspille 'Circle of Life' og 'I Just Can't Wait to Be King', som Elton John gjorde til soundtracket i 1994.

Deadline står bag nyheden, der også kan findes på filmens Facebook-side, og sammen med Beyoncé er resten af stemmerne bag den kommende film blevet endeligt offentliggjort.

Beyoncés rolle som Nala er en af filmens største, idet den unge løve er hovedpersonen Simbas kvindelige modstykke, barndomsveninde og senere kærlighedsinteresse.

Nala i 'Løvernes konge' (1994)/Walt Disney Pictures

Vi kan forvente realistisk animation i stil med dyrene i Junglebogen, idet instruktøren bag begge projekter hedder Jon Favreau, og hvis alt går efter planen, bliver 'The Lion King' en endnu større succes ved billetlugerne.

Læs også: Guide: Disneys kommende genindspilninger

Donald Glover lægger stemme til Simba, Chiwetel Ejiofor er Scar, og James Earl Jones gentager sin rolle som Mufasa. Derudover har Disney hyret lfre Woodard som Sarabi, Seth Rogen spiller Pumbaa, Billy Eichner er Timon, John Kani som Rafiki, John Oliver er Zazu, Eric Andre lægger stemme til Azizi, Florence Kasuma er Shenzi, og Keegan-Michael Key spiller Kamari.

The Lion King får dansk premiere den 18. juli 2019.