Guide: Familie- og børnefilm i efterårsferien

Tag familien med i biografen
Billede
(© Den utrolige historie om den kæmpestore pære/Nordisk Film)

Vi har samlet fem børne- og familiefilm, der alle kan ses i biografen i efterårsferien – fra sjove biler, til søde ponyer og et farverigt cirkus.

Guiden er blot et udvalg af de film, der går i biografen. Nogle af filmene har allerede haft premiere, og du kan her få det komplette overblik over aktuelle film og kommende film.

Klik på titlerne for at læse mere, se trailers og bestille billetter.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære 
Elefanten Sebastian og katten Mitcho må komme deres by til undsætning, da deres elskede borgmester forsvinder på mystisk vis. Dette bliver starten på en eventyrlig rejse i en kæmpestor pære, der bygges om til et skib. Forude venter således både pirater, sødrager og spøgelser. Animationsfilmen er baseret på Jakob Martin Strids populære børnebog af samme navn.



Sikke et cirkus
I denne børne- og familiefilm bliver cirkusdirektørens datter viklet ind i et spændende mysterie, mens publikum også kommer i selskab med Cirkus Summarums farverige Ramasjang-medlemmer, der bl.a. består af Hr. Skæg, Onkel Reje, Rosa Fra Rouladegade, Kristian, Motor Mille og Bamse. Instruktøren Lotte Svendsen stod også bag Cirkus Summarum-forestillingen i 2014 og har lavet tv-serien samt spillefilmene om ’Max Pinlig’.

Biler 3
Der venter både spænding, sjov og fræsende biler med Pixars tredje animationsfilm om Lynet McQueen og hans venner. McQueen er efterhånden en af de erfarne racerbiler, men der venter ny konkurrence i form af en endnu hurtigere model. Så nu må Lynet forsøge at bevise overfor den nye generation, at han stadig er den bedste i verden. Filmen vises med dansk tale.


My Little Pony Filmen
Kom på et magisk eventyr med de små ponyer Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy og Rarity i denne nye farverige animationsfilm. De søde ponyer skal i filmen forsøge at stoppe den onde Stormkonge samt hans grumme hjælpere, da de truer med at stjæle al magien i ponyernes hjem. Filmen vises med dansk tale.

LEGO Ninjago Filmen
Kung Fu Master Wu skal sammen med den unge Lloyd og vennerne bekæmper ondskaben i animationsfilmen 'LEGO Ninjago Filmen'. Således står de overfor den snedige Lord Garmadon, der må standses før hele Ninjago City ødelægges. Tilfældigvis er Lord Garmadon også er Lloyds far - således lurer der også et far-og-søn-opgør forude, mens det kulørte team af ninjaer må hjælpe Lloyd med den svære kamp. Filmen vises med dansk tale.

God fornøjelse med efterårsferiens biograftilbud.