Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: Familie- og børnefilm i efterårsferien

Guide: Familie- og børnefilm i efterårsferien

Tag familien med i biografen

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Vi har samlet fem børne- og familiefilm, der alle kan ses i biografen i efterårsferien – fra sjove biler, til søde ponyer og et farverigt cirkus.

Guiden er blot et udvalg af de film, der går i biografen. Nogle af filmene har allerede haft premiere, og du kan her få det komplette overblik over aktuelle film og kommende film.

Klik på titlerne for at læse mere, se trailers og bestille billetter.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære 
Elefanten Sebastian og katten Mitcho må komme deres by til undsætning, da deres elskede borgmester forsvinder på mystisk vis. Dette bliver starten på en eventyrlig rejse i en kæmpestor pære, der bygges om til et skib. Forude venter således både pirater, sødrager og spøgelser. Animationsfilmen er baseret på Jakob Martin Strids populære børnebog af samme navn.Sikke et cirkus
I denne børne- og familiefilm bliver cirkusdirektørens datter viklet ind i et spændende mysterie, mens publikum også kommer i selskab med Cirkus Summarums farverige Ramasjang-medlemmer, der bl.a. består af Hr. Skæg, Onkel Reje, Rosa Fra Rouladegade, Kristian, Motor Mille og Bamse. Instruktøren Lotte Svendsen stod også bag Cirkus Summarum-forestillingen i 2014 og har lavet tv-serien samt spillefilmene om ’Max Pinlig’.

Biler 3
Der venter både spænding, sjov og fræsende biler med Pixars tredje animationsfilm om Lynet McQueen og hans venner. McQueen er efterhånden en af de erfarne racerbiler, men der venter ny konkurrence i form af en endnu hurtigere model. Så nu må Lynet forsøge at bevise overfor den nye generation, at han stadig er den bedste i verden. Filmen vises med dansk tale.


My Little Pony Filmen
Kom på et magisk eventyr med de små ponyer Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy og Rarity i denne nye farverige animationsfilm. De søde ponyer skal i filmen forsøge at stoppe den onde Stormkonge samt hans grumme hjælpere, da de truer med at stjæle al magien i ponyernes hjem. Filmen vises med dansk tale.

LEGO Ninjago Filmen
Kung Fu Master Wu skal sammen med den unge Lloyd og vennerne bekæmper ondskaben i animationsfilmen 'LEGO Ninjago Filmen'. Således står de overfor den snedige Lord Garmadon, der må standses før hele Ninjago City ødelægges. Tilfældigvis er Lord Garmadon også er Lloyds far - således lurer der også et far-og-søn-opgør forude, mens det kulørte team af ninjaer må hjælpe Lloyd med den svære kamp. Filmen vises med dansk tale.

God fornøjelse med efterårsferiens biograftilbud.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

The Joker

Hvorfor laver man filmen 'Sikke et cirkus'?
Det er sådan nogle film der ender på 2.0 (IMDb) alligevel.

Danmark, tag jer nu sammen og lav nogle ordentlige familie-børne film... Det er simpelthen for stramt det der...

Er det fordi at i ikke har penge nok til at lave noget ordentligt eller kan i bare ikke følge med udlandet?

I DON'T GET IT :-).

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Thomas

Det var et svært valg. Skal jeg gå med min ungdoms absolutte favorit film Jurassic Park?

2 timer siden
MallenxD

Udover at være kommet til verden i dette skønne år, så er vi også blevet beriget med super klassikere! ;-)

5 timer siden
Gabi

1993 var et fantastisk filmår! Og især for Spielberg, med både Jurassic Park og Schindler's Liste.

6 timer siden
Christianuser/233641
Christianuser/233641

Men ser man på de film de forskellige har været med i, så har Johnny Depp fx været med i mange virkelig dyrer film, der kun lige har tjent sig selv

7 timer siden
johnny

der er jo rigelig af andre superhelte film der har anderledes skurke, pluds ingen af dem du nævner er fjender til black panther.

8 timer siden

Aktive debatter