Kort nyt: Star Wars, Blade Runner & Tarantino

4 ventede film og 1 pensioneret actionstjerne 
Billede
(© Star Wars: The Last Jedi/Walt Disney Pictures)

Star Wars 8: The Last Jedi-instruktøren Rian Johnson har udtalt, at Joseph Gordon-Levitt har en rolle i den nye film. Vi får desværre ikke skuespilleren at se, men kommer til at høre hans stemme. Gordon-Levitt vil derfor højst sandsynligt spille enten en CGI-karakter eller en stormtrooper.

- Jared Leto har gjort så stor brug af method-acting, at han på optagelserne til Blade Runner 2049 gik med kontaktlinser, der gjorde ham midlertidigt blind. Leto spiller sci-fi-fortsættelsens skurk Niander Wallace.

- Andy Muscietti forventes at vende tilbage som instruktør til anden del af gyserhittet It. Fortsættelsen er endnu ikke bekræftet, men det ville være meget overraskende, hvis resten af historien ikke bliver filmatiseret efter filmens succes. Muscetti har udtalt, at han ønsker at se Jessica Chastain i rollen som voksne Beverly.

- 65-årige Liam Neeson har udtalt på Toronto International Film Festival, at han lægger sin action-persona på hylden. Vi får dog stadig Neeson at se som actionstjerne i de allerede indspillede The Commuter og 'Hard Power'.

Wonder Woman 2 har officielt fået Patty Jenkins tilbage i instruktørstolen. Jenkins får eftersigende en løn på 7-9 millioner dollars og del i overskuddet, hvilket gør hende til den bedst betalte kvindelige instruktør nogensinde.

Quentin Tarantino har afsløret sit bedste råd til, hvordan filmskabere finder den perfekte historie. Se Tarantino tale ved American Film Institute (AFI) herunder.